A szüleimnek nem merem elmondani, hogy 40-50 éves nőkkel fekszem le, igazából mindenben gátlásos vagyok velük. Mi az oka?
Figyelt kérdés
2023. okt. 19. 17:31
1/38 anonim válasza:
Hát ha te is 40-50 éves vagy akkor semmi gond.
2/38 anonim válasza:
Pedig szebbvet el sem tudok képzelni annál, mint hogy a csaladi vacsora közben kivesézitek, hogyan dugod a MILFeket, aztán apad meg anyád is elmesélné, előző este hogy sikerült nekik az együttlét. Családi idill.
Te nem gátlásos vagy, hanem zakkant.
3/38 anonim válasza:
El nem tudom képzelni miért kellene ezt bárkinek elmondani
4/38 anonim válasza:
Ha 18 felett vagy, nem kell elmondani.
5/38 A kérdező kommentje:
28 vagyok. Egy nő megsértődött,mert lecsaptam a telefont, mikor anyukám benyitott rám. És most azt mondja, én nem vállalom fel magam
2023. okt. 19. 17:50
6/38 anonim válasza:
Miért vállalnád fel? Nem jártok csak dugod.
7/38 anonim válasza:
Megint a 28 éves kisfiú? Nem tudtam, hogy sugarmommyk pénzelik.m.
8/38 anonim válasza:
28 vagy és anyukád rád nyitott....
9/38 anonim válasza:
A szülőknek semmi közük nincs hozzá, kivel és hogy töltöd a szabadidődet 28 éves felnőtt emberként. Viszont fontold meg a költözést
10/38 anonim válasza:
Nem értem ezen az oldalon miért élnek ennyien burokban? Sokan még 30 évesen is otthon élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!