Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim tiltják a sportot!...

Szüleim tiltják a sportot! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

16 éves korom óta akarok soltolni, de a szüleim nem engedték. Se az egészséges étkezést. Mindig veszekedés van hogy ha főzök valamit. Így hogy már dolgozok, se engedik (de attól függetlenül sportolok, mert diákként nem tudtam pénz hiányában). Kaját a szobámban főzöm meg. Szerintetek mi lehet ennek a pszihológiája, ha egy ember ennyire elitéli akik sportolnak? A szüleim el vannak hízva és gyógyszereken élnek, soha nem sportoltak semmit se az egészségükre nem figyeltek oda.

24f

2023. okt. 15. 19:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
88%

Sárga felkijáltójel -> Legördülő menü:

"Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció"

Egyébként meg a sportot nem lehet tiltani!

Már a busz után futás, de mégcsak a sima intenzív gyaloglás is sport, ahogy a saját súlyos tolóckodás is akár egy falhoz dőlve.

Minden csak az intenzitáson, az ismétlésszámon, és a légzéstechnikán múlik!

2023. okt. 15. 20:34
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Járj kültéri edzőparkba! Vagy spórolj egy futócipőre! A kajára nem tudok mit mondani. Talán ők gyengék, hogy váltsanak az egészséges étkezésre és ők ezért elkönyvelték, hogy az a jó, amit ők csinálnak. Esetleg rendelhetnél, ha már úgy is van kereseted. E-food, Teletál, vagy a Bocsiviki vagy mi a neve, ott konkrétan vannak fehérje-dús kaják.
2023. okt. 15. 20:42
 13/30 anonim ***** válasza:
82%
Jesszus azt hittem 16 vagy. Ideje lenne felnőni.
2023. okt. 15. 21:22
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Sportolás?

Felülsz a biciklidre és biciklizel egy órát a környéketeken. Ha kérdezik, hova mész, akkor haverodhoz vagy ügyeket intézni vagy boltba.

Nyáron elmész strandra és úszkálsz a vízben.

Hétvégente kirándulsz.

Futsz egyet a környéken.

A fentebb felsoroltakat képtelenség megtiltani.

2023. okt. 15. 23:02
 15/30 Darius- ***** válasza:
100%
Éppen az, hogy nekik nem sikerült sport révén lefogyniuk, eléggé primitív önző gondolkodásúak, mivel nem értik meg, hogy ami nekik nem, az másnak sikerülhet. Megmondod nekik, hogy nem érdekel a véleményük ebben.
2023. okt. 15. 23:45
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Ennek az a pszichológiája, hogy hiány vagy 24, ha úgy viselkedsz, mint egy alsós. Ja, hogy nem erre gondoltál? Bocs.
2023. okt. 16. 07:33
 17/30 A kérdező kommentje:

Sokan mondták hogy attól sportoljak és sportolok is, csak nem tudják. Kaját meg azért főzök a szobámban, mert 16 éves korom óta állandóan beszólogatnak ha külön főzök magamra, sokszor veszekedés lett belőle hogy majd ők főznek rám(csak nem azt amit én akarok).

Itt arra lettem volna kiváncsi hogy miért csinálják ezt? Valaki tud e mondani válaszokat, aki tanult pszihológiát. Nincs pénzem pszihológusra ezért nem kérdezem meg egy szakembertől(most kezdtem egyetemre járni, ezért nem költöm el a félrerakodt pénzemet pszihológusra). De igen rendszeresen sportolok heti 4szer.

És nem, nem kamu kérdés.

2023. okt. 16. 08:17
 18/30 anonim ***** válasza:
74%

24 évesen már nagyon nem itt kéne tartanod

mi lesz így belőled?

2023. okt. 16. 08:51
 19/30 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem itt kellene tartanom, de eddig nem tudtam eldönteni hogy mit tanuljak.
2023. okt. 16. 09:55
 20/30 anonim ***** válasza:
92%

"de eddig nem tudtam eldönteni hogy mit tanuljak"

Ha 24 vagy, akkor azért már csináltál valamit, tanultál valamit? Mi az?

2023. okt. 16. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!