Aki nem veszi nagyon komolyan ezt a sportot miért csinálja?
Értem ez alatt hogy teljesen átszellemülök, ez az életem, grammra pontosan mérek mindent, minden edzésen 110%-ot nyújtok, 9-10 órát alszom.
Kiegészítőkön, kaján nem spórolok. Hal, édesburgonya, törekszek ilyen ételeket az asztalra tenni. Alaphangon egy 80-as elmegy mindenre havonta, de nem sajnálom, ez a sport ezzel jár.
A motivációs videókban is megmondják, hogy vagy teljes erőbedobással csináljuk vagy hagyjuk abba.
De a terem tele van olyanokkal, akik 2 éve oda járnak és kb. semmit nem fejlődtek. Legszívesebben odamennék, és megkérdezném, minek foglalja itt a helyet, menjen aztán fusson, biciklizzen stb.
Ti hogy vagytok ezzel?
Teljesen egyetértek. Eddig nem tettem, de odamegyek és tényleg meg fogom kérdezni, hogy aki már évek óta edz, és semmit nem fejlődött, minek foglalja a helyet. Aztán ha megsértődik, az sem érdekel.
Ez olyan mintha futnék, és 1-2 év múlva is max 3-4km lenne a rekordom. Lenne értelme? Nem...
Hát mondjuk rabszolga alkalmazotti meló mellett ezt nem lehet csinálni, azt aláírom.
Alap, hogy valami saját vállalkozás kell ami engedi mind a szabadidőt mind az elegendő anyagiakat.
Örülj neki, hogy van pénzed és ráérsz 9-10 órákat aludni. De aki mondjuk az eszéből él és fontos a karrierje, napi 10-12 órákat dolgozik esetleg több gyereke van és 4-5 órákat alszik szerinted hogy tudna ugyanúgy fejlődni mint te? Nőj fel..az emberek sokfélék és nem tudhatod, hogy kinek mi a célja, vagy kinek mire van ideje.
Sokan bizony nem a kinézetre mennek ám. Lehet hogy te azt tartod mennyire kemény vagy, én viszont azt mondom a kinézetért edzeni az nem sport és amit te csinálsz az csak majomkodás. Én ha lemegyek heti 2szer a terembe lehet észre se vennél, de nem tudhatod, hogy mellette heti 50 km-t futok, falat mászok és egy csomó mindent csinálok.
Szóval csak óvatosan a kötekedéssel :)
+ ami még szemet szúrt..havi 80? Én tényleg csak hobbi szinten edzem de nekem ennél több megy el. Ha havi 500-at írtál volna akkor érteném..de 80??
A 80 nekem is szemet szurt. 1kg hal 8 eft, valoszinu pangasiust vagy pontyot zabal. 😃
A vilag azert nem ilyen fekete es feher, miert ne jarhatna le hobbibol barki? Milyen viselkedes ez? En is volt hogy alarendeltem mindent ennek a sportnak az eletemben, de fel nem merult bennem ekkora hulyeseg. Mit foglalkozol te azzal, aki nem ugy kajal mint te? Mi jogon itelkezel te barki folott aki ugyan ugy kifizeti az edzoterem berletet? Ha en havonta 4-5* megyek le atmozgatni, te kerdore vonsz minek foglalom a helyet? Egyaltalan te mit ertel el ebben a sportban, ami ugy gondolod feljogosit ilyen itelkezesre? Mindenkinel van nagyobb, jobb, erosebb. Ha te vagy 90 kilo 20% zsirral, kirohogjelek meg kerdore vonjalak en is 20kg nagyobb testsullyal, hogy mit keresel ott? Ne vicceljunk mar.
Aki nem veszi nagyon komolyan ezt a sportot miért csinálja?
"Értem ez alatt hogy teljesen átszellemülök, ez az életem, grammra pontosan mérek mindent, minden edzésen 110%-ot nyújtok, 9-10 órát alszom."
Most panaszkodol vagy dicsekedel ? Megnyugtatlak más is odafigyel ezekre , legalábbis igyekszik .
"Kiegészítőkön, kaján nem spórolok. Hal, édesburgonya, törekszek ilyen ételeket az asztalra tenni. Alaphangon egy 80-as elmegy mindenre havonta, de nem sajnálom, ez a sport ezzel jár."
Gratula . De azt elfelejted hogy van akiknek más kiadásaik is vannak és nem tehetik meg hogy minden agyondícsért ( és többségében felesleges ) cuccot magukba toljanak . Gondolom te is azon nagytudásúak közzé tartozol akik a bcaa , jumbo meg hasonló gányokat is előszeretettel az arcukba nyomják , mert az mennyire elősegíti a fejlődést .
"A motivációs videókban is megmondják, hogy vagy teljes erőbedobással csináljuk vagy hagyjuk abba."
Mindenkit más motivál . Talán csak jobb alakot elérni , fittebb , erősebb szeretne lenni annál mint amilyen edzése előtt volt . Vagy simán ez tetszett meg neki a legjobban , nem az hajtja hogy ő legyen a következő Mr.Olimpia .
"De a terem tele van olyanokkal, akik 2 éve oda járnak és kb. semmit nem fejlődtek. Legszívesebben odamennék, és megkérdezném, minek foglalja itt a helyet, menjen aztán fusson, biciklizzen stb."
És ? Ki heylét foglalja ? Netán a tiedet ? Elküld téged a géptől , padtól , kerettől ?
Mielőtt odamennél valakihez és leoltanád , kérdezd már meg magadtól , hogy te ki vagy és mi közöd van ahhoz mit csinál más a saját életével. Talán tied a terem ? Vagy a nem fejlődő nem fizeti a belépőt ? Mert ha egyik sem áll fenn akkor pont ugyanannyi joga van ott lenni és használni a terem felszerelését mint neked . Valamint mi az hogy menjen futni , biciklizni ? Nehogy már tőled kérjen valaki engedélyt arra hogy az általa választott sportot űzhesse .
"Ti hogy vagytok ezzel?"
Úgy hogy végképp nem fog érdekelni más fejlődése , hanem magammal törődök és azzal ,hogy én minél jobban teljesítsek az adott sportban ( vagyis elsősorban magam győzzem le ) .
Szerintem meg az van hogy a 2 éve "semmit sem fejlődő " egyén jobb formát tud felmutatni , mint te aki hallal meg édesburgonyával és még ki tudja mivel tömöd magad . És még a 110%-od sem elég , hogy hozdd azt amit ők . Máskülönben nem bökné ennyire a csőröd a sok "komolytlan" , csak simán megmosolyognád őket majd folytatnád a "fejlődésed" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!