Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki nem veszi nagyon komolyan...

Aki nem veszi nagyon komolyan ezt a sportot miért csinálja?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt hogy teljesen átszellemülök, ez az életem, grammra pontosan mérek mindent, minden edzésen 110%-ot nyújtok, 9-10 órát alszom.

Kiegészítőkön, kaján nem spórolok. Hal, édesburgonya, törekszek ilyen ételeket az asztalra tenni. Alaphangon egy 80-as elmegy mindenre havonta, de nem sajnálom, ez a sport ezzel jár.

A motivációs videókban is megmondják, hogy vagy teljes erőbedobással csináljuk vagy hagyjuk abba.

De a terem tele van olyanokkal, akik 2 éve oda járnak és kb. semmit nem fejlődtek. Legszívesebben odamennék, és megkérdezném, minek foglalja itt a helyet, menjen aztán fusson, biciklizzen stb.

Ti hogy vagytok ezzel?

2019. ápr. 24. 12:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
73%

Kérdező miért vagyok küzdősportos troll, illetve nyikhaj ?

Először is troll nem vagyok mivel elvernélek, illetve a legtöbb rendes küzdősportoló is. Nyikhaj meg pláne nem, kicsit talán keményebb sportot űzök mint te :D

De hagyjuk is, az ilyen nyomorék mint te akkor tanulná meg ha egy-két jó ütéssel a földre küldenélek aztán annyit rúgnék a fejedbe amennyit nem szégyellek :D

2019. ápr. 24. 20:48
 22/42 A kérdező kommentje:

Dehogy vernél el, inkább összehugy.znád magad félelmedben.

Az ilyen nagypofájú szájkaratésokat úgy vágják ki egy normális egyesületből, hogy a lába sem éri a földet.

Nem tudnál te megverni senkit sem, ne itt játszd már az agyad te szerencsétlen.

2019. ápr. 24. 20:59
 23/42 anonim ***** válasza:
36%

Egy normális küzdősportoló nem beszél így mint te. Kivéve a c típusúak akik csak azért járnak boxolni, hogy balhékor hasznát vegyék. Nagyon úgy tűnik te is egy vagy ezek közül...

2019. ápr. 24. 21:03
 24/42 A kérdező kommentje:
Igen, én is írni akartam, hogy valószínű a sötétebbik fajtából való az illető (ilyen kommunikációval), aki a tezsvírekkel együtt keménykedik, egyedül meg összef.ssa magát még egy 5 éves óvodástól is.
2019. ápr. 24. 21:06
 25/42 anonim ***** válasza:
"Nem igazán értik a kedves válaszolók, hogy mi a probléma" = nem ugyanaz a véleményünk, és ez fáj, mi?
2019. ápr. 24. 21:43
 26/42 anonim ***** válasza:
93%

Én most 60 kilóval guggolok. A súlyom meg 70 kiló. Van az úgy, hogy van életed, mint párkapcsolat meg munkahely meg család és mind beomlik. S akkor tanulod meg, hogy milyen kib***ott szánalmas arra építeni az életed, hogy izmos vagy és van pár érmed.

Mert amikor jön az élet, az izmaid semmit nem segítenek.

Szóval guggolgatok 60 kilóval, pakolom vissza az izmokat, mert ennél jóval több ment és akkor odajön valami nyomorult huszonéves, telecuccolt, szolizó, anyuval élő, önbizalom hiányos nyomi aki magára recskázik a tükörben és azt mondja, hogy foglalom a helyet...

Én meg kiröhögöm a fenébe, mert engem meg pont az ilyen fogyatékok irritálnak, akik kapucniban edzenek meg baseball sapkában, mert az trendi, közben meg 100 kiló izom mellé a 130 kilós fekvenyomásnak örülnek, de 2 km után megállna a szívük és nem érik el a lábfejüket lehajolva, olyan kötöttek.

Tényleg azt hiszed ennyi az élet? Gyúrok, zabálok, alszok.

Kétségtelen, hogy kényelmes, én is csináltam. Jó volt dögleni az ágyban edzés másnapján...de hát ez minden, csak nem hasznos élet.

Azóta megértettem, hogy a mellettem edző, 2 év múlva is nyeszlett srác amúgy vív, neki az a sportja és kicsit erősödni akar hozzá...

Ja és havi 80 ezer? Majd ha havi 400 ezret költesz erre, az már szint. Alatta nincs olyan fizikum, amiért másokat olthatnál.

2019. ápr. 25. 00:49
 27/42 anonim ***** válasza:
53%
Téged kéne a földön kicsit fejberúgdosni 50%! Hátha normálisabb leszel tőle...
2019. ápr. 25. 06:34
 28/42 anonim ***** válasza:
65%

Mert te kinek képzeled magad, hogy odamenj random emberekhez okoskodni és terjeszteni az igét? Valami elborult vasprófétának? Miért nem azzal foglalkozol, hogy te fejlődj? Vagy te már elérted a maximumot?

Egyébként is, hogy kellene ezt elképzelni? Látsz valami összeesett gyereket és odamész, megkérdezed mennyit alszik? Ha keveset mond, akkor hazaküldöd?

A küzdősportoló kommentelőn pedig nem tudom miért akadtál fent. Azt hiszed ők nem járnak terembe? Mert akkor nagyot tévedsz. A legtöbb küzdősportoló kiegészítésnek heti pár alkalommal jár erősíteni. És lehet ő is megnézi te mennyire vagy kemény. Szóval csak óvatosan az izmozással.

2019. ápr. 25. 09:30
 29/42 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező csak egy tükröt tart a nagy átlag elé. :D
2019. ápr. 25. 10:12
 30/42 A kérdező kommentje:
:D
2019. ápr. 25. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!