Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aki nem veszi nagyon komolyan...

Aki nem veszi nagyon komolyan ezt a sportot miért csinálja?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt hogy teljesen átszellemülök, ez az életem, grammra pontosan mérek mindent, minden edzésen 110%-ot nyújtok, 9-10 órát alszom.

Kiegészítőkön, kaján nem spórolok. Hal, édesburgonya, törekszek ilyen ételeket az asztalra tenni. Alaphangon egy 80-as elmegy mindenre havonta, de nem sajnálom, ez a sport ezzel jár.

A motivációs videókban is megmondják, hogy vagy teljes erőbedobással csináljuk vagy hagyjuk abba.

De a terem tele van olyanokkal, akik 2 éve oda járnak és kb. semmit nem fejlődtek. Legszívesebben odamennék, és megkérdezném, minek foglalja itt a helyet, menjen aztán fusson, biciklizzen stb.

Ti hogy vagytok ezzel?

2019. ápr. 24. 12:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Sosem értettem az ilyen degeneráltakat mint te kérdező. Egy ideig jártam konditerembe én is, és leszartam az étkezésem, a mozgás érdekelt. Akinek ez az élete, az elég szegényes élet lehet, gratulálni tudok csak hozzá. Aztán pár éve én is a küzdősportok világában találtam meg a helyem, és konditeremnek a közelébe sem megyek, nincs kedvem nézni a sok nagyarcú fostartályt. :)
2019. ápr. 25. 11:00
 32/42 anonim ***** válasza:

Látom még mindig felkapott a kérdés :D

És jómagam is azzal értek egyet hogy mindenkinek a saját dolgával kell foglalkoznia . Ha valaki nehezebben hoz egy formát , hát istenem az ő baja . Amíg nem áll a saját fejlődésed útjában addig mit zavar az téged kérdező ? Annak örülj hogy neked jól megy . Ha ennyire szakértő vagy , akkor inkább segíts a kevésbé hozzáértőknek pár hasznos tanáccsal .

De odamenni ismeretlenekhez ( akik szintúgy mint te fizettek érte , hogy ott lehessenek , edzhessenek ) és leszólni mert nem néznek ki úgy mint egy pro versenyző tényleg gyökérség lenne . Arról nem is beszélve , hogy egyenesen el akarod őket zavarni a teremből . Mindenkinek szíve joga eldönteni mit csinál a szabad idejében .

Az 50 %-os kommentelő is csak elmondta lényegében , hogy a gyúrás sem elitebb sport mint mondjuk a bringa . Erre nekiesel hogy troll és nyikhaj ( teszem hozzá ismeretlenül , vagy találkoztál vele már élőben ? ) . Ezekután csodálkozol ha úgy válaszol neked ahogyan tette ? Mellékesen a telibeverésben is igaza van , nyugodtan megeshet , hogy valaki egy - két okoskodó mondatod után majd kirángat a teremből és jól a "fejedbe veri az illemet"

1 szó mint 100 . Ha kifizeti amit kell , hadd csinálja már úgy ahogy neki jól esik . Te meg törődj magaddal .

2019. ápr. 25. 12:20
 33/42 anonim ***** válasza:

27! Ahhoz hogy engem fejbe rugdoss tudni kéne bunyózni, valószínű az én kedvemen múlna hogy csak kórházig vagy esetleg a temetőig juttatlak a küzdősport tudásommal!

"Először is, mivel különb a kondi mint a biciklizés vagy futás ?

Másodszor meg nem tudhatod mi a célja. Lehet hogy beteg és csak mozogni próbál, de lehet hogy profi bokszoló aki kiegészíti az edzését, aztán ha oda mész jól telibe is vereget párszor :D

Amúgy meg a kondi egyéni sport, mi a fszt háborogsz akkor ?"

Ebből neked kérdező az jön le hogy küzdősportos troll vagyok ? Miért lennék troll ? Igazat írok végig.

2019. ápr. 25. 16:53
 34/42 A kérdező kommentje:

Szerintem csak egy sötét kisebbségi vagy.

De most nagyon megijedtünk tőled, meg a küzdősportos múltadtól...

2019. ápr. 25. 16:59
 35/42 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy C típusú.
2019. ápr. 25. 17:03
 36/42 anonim ***** válasza:
88%

10 év küzdősporttal a hátam mögött lehet, hogy nem lenne egyértelmű a dolog.

Egy viszont biztos, ez a szöveg amit levágsz, ez szégyen hoz a normális küzdősportolókra.

2019. ápr. 25. 17:04
 37/42 anonim ***** válasza:
És akkor miért a nyomorék kérdező mellé állsz ? Ő nézte le a küzdősportolókat, illetve ő kötött belém. Ja és a kérdése is provokatív.
2019. ápr. 25. 20:14
 38/42 A kérdező kommentje:
Csak az ilyen 60 kilós pattogó sz.rokat nézem le akik azt hiszik majd egy 110 kilós kétajtós szekrényeket kettévágnak a kalimpálásukkal.
2019. ápr. 25. 20:30
 39/42 anonim ***** válasza:

"Csak az ilyen 60 kilós pattogó sz.rokat nézem le akik azt hiszik majd egy 110 kilós kétajtós szekrényeket kettévágnak a kalimpálásukkal."

Pedig meglepődnél . Hiába 110 kg ha egyszerűen nem tud ütni és ki sem tudja kerülni a találatot . A kondis talán arra gyúr hogy minél jobb találatot vigyen be az ellenfélnek ? Talán a tárcsák , rudak ütik , rúgják őt közben ? Hidd el ha jól telibe kap egy hátsó kezes vagy low kick , felszisszennél rendesen .

2019. ápr. 25. 20:40
 40/42 anonim ***** válasza:
Na pont ezért vagy egy idióta nyomorék. Bunyóban a küzdősportos a jobb és kész.
2019. ápr. 25. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!