Szigorú szülők, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
20 vagyok már és szinte alig megyek el itthonról, leginkább mert nem szeretnék. De amikor mégis közlöm, hogy valakivel elmegyek rögtön közli anyám hogy szó se lehet róla (valami hülye indokkal, jaj az ott egy cigány telep, jaj ez nem tűnik normálisnak) már nem azért de csak eltudom dönteni magamnak hova menjek és kivel!? Anno sosem volt gondja az ilyenekkel, sokszor eljártam másokkal össze-vissza, ott is aludtam náluk.2023. okt. 14. 15:10
11/12 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy nem akarok dolgozni? éppen munkát keresek már mióta otthagytam a sulit, és nem hívnak vissza, talán ez is az én hibám lenne?
2023. okt. 15. 11:20
12/12 anonim válasza:
Kérdező megszokhattad már hogy vannak azok a fajta boomerek akiknél a "munkát keresek" "nem találok munkát" egyenlő azzal hogy nem akarsz dolgozni.El kell engedni,nekik minden sikerül elsőre azért tudnak ennyire itélkezni nagy eséllyel:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!