Szigorú szülők, mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
20 vagyok már és szinte alig megyek el itthonról, leginkább mert nem szeretnék. De amikor mégis közlöm, hogy valakivel elmegyek rögtön közli anyám hogy szó se lehet róla (valami hülye indokkal, jaj az ott egy cigány telep, jaj ez nem tűnik normálisnak) már nem azért de csak eltudom dönteni magamnak hova menjek és kivel!? Anno sosem volt gondja az ilyenekkel, sokszor eljártam másokkal össze-vissza, ott is aludtam náluk.2023. okt. 14. 15:10
1/12 anonim válasza:
És miért nem mégy el? Anyádnak lehet véleménye, de megtiltani nem tudja.
2/12 A kérdező kommentje:
talán mert utána végig bunkózna velem és lenézne, átnézne rajtam ha nem az van amit ő akar.. vagy a végén még el sem enged, kitudja, nemtudom igazából elképzelni hogy bezár a szobámba, de előfordulhat :)
2023. okt. 14. 15:22
3/12 anonim válasza:
Az az ö baja, bemégy a szobádba, nem kell hallgatni. Másrészt ha párszor a sarkadra állsz, megszokja. Ha meg hagyod, hogy ennyire bekorlátozzon, még 30 évesen sem mehetsz sehová, így telik az egész életed, ha rajta múlik.
4/12 A kérdező kommentje:
hát nagyon nem tervezek még akkor itt élni vele :D csak nemértem mire fel akad ki, nem vagyok nyámnyila ha ki is megyek a való életbe, tudok önállósodni, nem kell az anyáskodás se már, és ő rohadtul olyan, már unom
2023. okt. 14. 15:29
5/12 anonim válasza:
Ideje leválni, önállósodni, föleg, hogy anyád ennyire korlátozni akar!
Elmégy, valamikor hazamégy, ha morgolódik, becsukod magadra az ajtót. Hamarosan megszokja!
6/12 A kérdező kommentje:
volt egy időszak mikor nem itthon laktam de vissza kellett jönnöm mert nem jött össze pár dolog, azidő alatt egyáltalán nem zaklatott igazából meg hívogatott, volt saját terem.. de most sokkal ragaszkodóbb
2023. okt. 14. 15:33
8/12 A kérdező kommentje:
ez nagyon sokára lesz, nincsen semmi keresetem, nem is találok munkát és így nehéz elmenni innen
2023. okt. 14. 17:52
9/12 anonim válasza:
Mi az hogy nem enged el? 20 éves vagy nem 15 nem ő dönti el hogy mikor hagyod el a házat..
10/12 anonim válasza:
Ja, ha NEM AKARSZ dolgozni, az nem anyuci hibája ;) Amúgy meg ha nem tetszik valami, költözz el.
Sokan megtettük 21-22 éves korunkban, pont az ilyen kontrollmániás szülők miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!