Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti le szoktátok szidni...

Szülők ti le szoktátok szidni a gyereketeket, ha rossz jegyeket kap egy kis ideig?

Figyelt kérdés
Szoktatok rá kiabálni/mérgeskedni?
2023. okt. 11. 08:00
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
23%
Az egyiket letolom, a másikat nem. Képessegeik szerint. De nem kiabálok, nem veszekedek, és még csak egyszer fordult elő, mert ötös mindenből.
2023. okt. 11. 12:55
 12/35 anonim ***** válasza:
77%

Ha mindent megtett a tanulás érdekében és rossz jegyet kapott akkor nem szidom le.

Ha nem tanult semmit sem és úgy kapott elégtelent akkor valamivel büntetem.

Az ötödikes fiam itthon nem mondta hogy hétfőn töri dolgozat és nem tanult. Nem elfelejtette csak elsunnyogta. Ma kiosztották és egyes lett. Ekkor internetmegvonás és telefoncsere (okostelefont kicserélem nyomógombosra) 2 hétig.

Tavaly egyszer kellett így büntetnem és utána nem volt gond.

2023. okt. 11. 15:12
 13/35 anonim ***** válasza:
62%
Nem
2023. okt. 11. 15:46
 14/35 anonim ***** válasza:
60%
Ha a sok dolgozatból egy se lett jó, ott a gyerekkel van a baj.
2023. okt. 11. 17:53
 15/35 anonim ***** válasza:
59%
14 mármint nem a gyerekekkel van a baj... Ezt akartad írni, ugye? Ismerek én több olyan fiatalt is, akik borzalmasak voltak magyarból, töriből, van, akinek matek is max kettesre ment....az oktatási rendszer a szr, azzal van a baj.
2023. okt. 11. 18:49
 16/35 A kérdező kommentje:

Ugyanezt akartam írni.

A matekról meg ne is beszéljünk..

A legtöbb matek tanár lefossa, hogy az osztály érti-e vagy nem, ő csak írja, írja a példákat a táblára, a gyerek meg másolja, de fingja sincs róla, hogy mit ír.

Magyarországon az oktatási rendszer egy kuka.

2023. okt. 11. 18:59
 17/35 anonim ***** válasza:
63%
15ös, nem, jól írtam. A gyerekkel van a baj. Mire tanult, ha 3 dolgozatból egy se sikerült? Annyiban a szülő hibája, hogy látni kéne, ha a gyereknek nincs meg az értelmi képessége egy gimnáziumhoz, és egy szakma felé terelgetni, ahol érvényesülhet.
2023. okt. 11. 19:20
 18/35 anonim ***** válasza:
72%

17 akkor egyszerűen csak rosszul gondolod.... Én is voltam kisgyerek, kamasz, tudom, hogy hiába tanulod szét az agyadat már legalább egy héttel előtte, ha egyszer stresszelsz, nem fog úgy menni.

Nem, nem a gyerekkel van a baj, hanem a gimnáziummal....hol a büdös francba fogja használni a gyerek a szögfüggvényeket? Hol fogják kérni tőle a magyar nyelv kialakulásának történetét? Mi haszna lenne neki abból, hogy tudja, melyik király halt meg itt, csinált baromságot ott?

Nem kell válaszolnod, majd én megmondom a választ.... SOHAAAAAA.

2023. okt. 11. 19:51
 19/35 A kérdező kommentje:

Igen, a történelem is egy nagy fölösleges tantárgy.

Amúgy is, kit érdekel, hogy mi volt 1000 évvel ezelőtt? A jelenben élünk, nem a múltban..

Még az 1.-2. világháborúra meg a Trianonra azt mondom, hogy jó, érdemes tudni, hogy legalább képben legyél vele, meg esetleg István király megkoronázása.

De a többi, főleg ezek az őskori, ókori cuccok szerintem teljesen nonszenszek, hogy megtanuld, mert 20 év múlva úgyis elfelejtesz mindent, amit iskolában tanultál.

Szóval igen, sajnos sok értelmetlen tantárgy van, amiből az életben nem fogod hasznát venni.

2023. okt. 11. 19:56
 20/35 A kérdező kommentje:

"Hol fogják kérni tőle a magyar nyelv kialakulásának történetét?"

Nameg a mondatelemzéseket..:/

2023. okt. 11. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!