Egyes szülők miért ilyenek? Veletek is így volt ez?
Jelenleg 10.-es gimis vagyok, és hát ezt az évet nem valami fényesen kezdtem.
Eddig irodalomból, nyelvtanból, matekból, biológiából, fizikából, énekből, németből, angolból és történelemből kaptunk már jegyet/jegyeket.
1 tantárgyból állok sajnos 1-esre, 2-ből 2-esre, 3 tantárgyból 4-esre és 1-ből 5-ösre.
Az az érdekes, hogy ha például jó jegyet kapok, (mert egyébként jó tanuló voltam tavaly) az anyámnak semleges, csak annyit mond rá, hogy jólvan, ügyes voltál oszt annyi, de ha rossz jegyet kapok, például 1-est vagy 2-est, akkor napokig nem szól hozzám, meg flegmáskodik, stb.
Úgyhogy nem értem, hogy a jó eredményeimet miért szarja le, tavaly is részt vettem egy pedagógusnapi táncelőadáson, és nagyon megdicsértek minket a tanárok, arra se nagyon mondott semmit.
Az egyik osztálytársam (és egyben a barátnőm is) azt mondta, hogy ne keseredjek el, mert nem feltétlenül az az okos, aki jó tanuló.
Miért ne lenne meg?
A jelenleg kifejezés mond valamit?
Igen, fizikából van egy 1-esem, de sajnos pont az a nő a tanárunk, akiről írtam az előbb, hogy szegénynek van valami hibája.
Azzal is csúnyán beszél, aki amúgy vele tök normális.
Ő az a típus, aki random embereket kihív minden egyes tanórán a táblához, és ad egy bonyolult feladatot, aztán ha az illető nem egészen érti, rögtön bevágja az 1-est.
Na velem ugyanezt csinálta.
Azt sem tudtam, hogy a feladatra 1-est fog adni, ha nem értem, és ha egy illető nem tudja, kihív egy következő embert.
Például tegnap egy lány osztálytársamat hívta ki, és egy szót sem szólt, mivel nem értette a számolást, és a füzetét sem vitte el az iskolába, azért írt be neki szaktanárit, mert nem volt ott a füzete, egyest pedig azért, mert nem tudta a feladatot.
Aztán a csaj elkezdett sírni.
Miért, az a munkád, hogy tanulj és ne bukdácsolj. Erre mégis mit modjon? Veregesse meg a vállad, amiért a kötelességedet végzed?
Oh, wait, NEM végzed, különben nem állnál bukásra kapásból két tárgyból év elején :D
Persze, én is ezt mondom, hogy még csak október van.
Egyetlen egy tantárgyból állok bukásra, és abból holnap írunk dolgozatot, amire már megtanultam az anyagot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!