Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti is féltenétek a...

Szülők ti is féltenétek a gyereketeket ha ez a valóságban tényleg megtörténe veletek?

Figyelt kérdés

[link]

Ettől én is beszarnék a félelemtől ha ez a hatalmas cápa rám támadna ki jutna az üveg falból a valóságban 😅😂😟

2023. ápr. 27. 23:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

De mondjuk én szeretem is a cápákat és úsztam is már velük🙈.

2023. ápr. 27. 23:23
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
1 vagyok. Mármint félteném nyilván...de szerencsére nem gyakori..
2023. ápr. 27. 23:24
 3/14 A kérdező kommentje:
Én cseppet se tartom egy békés állatnak még igy a videón se szerintem ha már reped az üveg fal onnantól elég két kemény neki mennés és ki jutna és akkor halál várna ránk viccen kivül mondom.
2023. ápr. 27. 23:26
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Mi ez a film? 😅
2023. ápr. 27. 23:58
 5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom
2023. ápr. 28. 00:00
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez az Auquaman-ből van. De ha a valóságban történne ilyen, nem várnám meg míg szétreped az üveg, elhúznék onnan a gyerekkel együtt.
2023. ápr. 28. 00:14
 7/14 A kérdező kommentje:
Egyetértek én is
2023. ápr. 28. 00:21
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"onnantól elég két kemény neki mennés és ki jutna"

Igen, a cápák meglehetősen ijesztő állatok, de azért ne vedd komolyan az összes Asylum-agymenést. Egy cápa a medencén kívül nem fog utánad futni a folyosón, hogy kettéharaphasson.

2023. ápr. 28. 07:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést minden kategóriában ki kell írnod?
2023. ápr. 28. 08:01
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Elöször is, gyakorlatilag lehetetlen, hogy egy ilyen akvárium megrepedjen.

Másodszor eltartana egy ideig, mire tényleg eltörne, és át tudna rajta jutni bármilyen állat.

Harmadszor egy cápa nem megy fejjel neki semminek, mert nem így viselkedik.

Negyedszer a cápa nem úgy támad, hogy fejjel nekirohan a potenciális zsákmánynak.

Örödször a cápa megfulladna, ha eltünne körülötte a víz, ha kikerülne, akkor fuldoklana, és eszébe sem jutna támadni.

Ez a jelenet egy idióta filmben jól mutat, de semmi valóságalapja sincs, viszont jól lehet ijesztgeni olyanokat, akik nem tudnak semmit.

2023. ápr. 28. 08:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!