Megígértem a fiamnak, hogy ha kitűnő bizonyítványa lesz, akkor kap egy PS5-öt. Sikerült is neki, de nem akarom megvenni neki a ps5-öt. Mit tegyek?
Aki már iskolába jár, az már nem kisgyerek és a vele (főleg ilyen alapú) történteket soha nem felejti el. Amit ígértek neki, ha eléri, akkor nem kis ajándékot kap. A gyermek teljesítette és vár hónapok óta a jutalomra.
Más dolog, ha a család valami folytán anyagi csődbe jutott és lehetetlen teljesíteni az ígéretet. Kellő magyarázat után ezt a gyerek bizonyára megérti, de később akkor is kell teljesíteni.
Rohadj meg. Nem tartod be amit mondasz... Ne csodálkozz, ha nem fog bízni benned.
Gyerekként a szüleim elrángattak egy másik városba hogy éljek ott aztán ne találkozzak többet a barátaimmal, vagyis hát ritkábban ugye, és megkértem, hogy a szülinapomat hadd töltsem a régi városomban, mert a barátaim szeretnének engem meglepni valamivel és ünnepelni. Könyörögtem neki, hogy nem fogok tőle soha többet kérni semmit, ha ezt megadja. Épp sétáltunk és előtte mondtam hogy fagyizzunk, ő meg mondta erre hogy jó akkor a fagyit se kérd nem kapod meg. Ja, nem kaptam fagyit azért, mert a szülinapomat választottam. Amit szintén nem kaptam meg, nem tölthettem a barátaimmal.
Nem hiába gyűlölöm most anyámat :D
Egyetértek a 46-al, abba nem gondoltál bele hogy hogy a jobb élet miatt költöztek el? Munka miatt ? A gyerek barátságok amúgy sem életre szólóak a legtöbb esetben, ha nem tudtál új barátokat szerezni, és azért gyűlölöd az anyukádat mert jobb életet akart neked akkor tényleg valami baj van a fejedben.
Az élet áldozatokkal jár és a család amúgy is fontosabb mint a játszótársak ☹️….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!