Megígértem a fiamnak, hogy ha kitűnő bizonyítványa lesz, akkor kap egy PS5-öt. Sikerült is neki, de nem akarom megvenni neki a ps5-öt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 15:33
11/47 anonim válasza:
októberben jut eszedbe? Vagy most kapott bizit? :D
12/47 anonim válasza:
Így, októberben jutott eszedbe?
13/47 anonim válasza:
Nekem is az első gondolatom volt, hogy ez így október elején nagyon aktuális, de már sokan megelőztek.
Szóval csak annyi maradt, hogy ne csinálj s_gget a szádból, vedd meg, ha már megígérted.
14/47 anonim válasza:
Legkozelebb nem igergetsz felelotlenul es nehany ev mulva nem csodalkozol, ha a gyereked feled sem nez. GYK: nem a beigert jatek meg nem kapasa miatt, hanem a bizalmat jatszod el a be nem tartott igeretekkel.
15/47 anonim válasza:
Persze, karácsonyra a jó bizonyítványért.
Naggggyon gyenge kamuuuuu!
16/47 anonim válasza:
Feltételezem hogy azért igérted meg könnyelműen neki hogy megveszed mert nem hitted hogy sikerül a kitűnő. Nos úgy tűnik hogy neked nem tetszik hogy megdolgozott a megigért jutalomért. Ne csinálj s*gget a szádból és vedd meg neki ha már megigérted, mert innentől teljes bizalomvesztés jön.
17/47 anonim válasza:
Emlékszem, egyszer még 10 éves koromban minden spórolt pénzemet ráköltöttem egy CD meghajtóra, (90-es évek végéről beszélünk) mert az előző tönrement, szüleim nem akartak erre pénzt áldozni. Én meg szerettem volna CD-s játékokkal játszani továbbra is. Több évnyi születésnapi, névnapi, és locsólópénzem ment rá, de megérte. Aztán szüleim is kitalálták, hogy ők is használnák már akkor a CD meghajtót mindenféle angol oktatóprogramokra, meg ilyesmikre. Én meg elkezdtem hisztizni, hogy ennyi erővel ők is megvehették volna, nekik volt rá fizetésük is, én meg tényleg a kínkeservesen összespórolt pénzemet költöttem rá. Ekkor apám azt mondta, hogy: "Ha megengeded, hogy használjuk a CD meghajtódat, akkor ezer nap múlva kapsz tőlem egy laptopot!" Én azonnal elfogadtam az ajánlatot, pedig egy 10 éves gyereknek az 1000 nap felfoghatatlanul messzi dátum. És elkezdtem strigulázni a napokat. Végül évekkel később eltelt az 1000 nap, apám teljesen lesokkolt, hogy nem felejtettem ez az ígéretét, vakargatta a fejét, morgolódott, de MEGVETTE A LAPTOPOT! Ami annak idején egy hatalmas tétel volt, 2000-es évek elejéről beszélünk, akkoriban kb csak a milliomos üzletembereknek volt laptopopjuk. De apám betartotta a felelőtlen ígéretét, egyébként úgy kiakadtam volna rá, hogy még ma is tartana a harag.
19/47 anonim válasza:
Nem tudom, én a kitűnő bizonyítványért két gombóc fagyit kaptam, és a megnyugvást, hogy nem jár pofon. Minek ígérgetsz ilyeneket, milyen szülő vagy te és milyen gyereked van?
20/47 anonim válasza:
Gerinctelen valaki lehetsz..pfuu ilyen hiteltelen Embereket messziről kerülni kell mint te vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!