Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megígértem a fiamnak, hogy ha...

Megígértem a fiamnak, hogy ha kitűnő bizonyítványa lesz, akkor kap egy PS5-öt. Sikerült is neki, de nem akarom megvenni neki a ps5-öt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. okt. 4. 15:33
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
98%
Megveszed neki, nem is kérdés. Amúgy miért nem akarod?
2023. okt. 4. 15:38
 2/47 anonim ***** válasza:
97%
Akkor minek mondtad?
2023. okt. 4. 15:38
 3/47 anonim ***** válasza:
98%

A: Elveszíted minden bizalmát, amit meg is érdemelnél, mert egy mocskos féreg vagy.

B: Felelősségteljes felnőtt módjára viselkedsz, s veszel neki egy PS5-öt.

2023. okt. 4. 15:39
 4/47 anonim ***** válasza:
97%

A kituno bizonyitvanyt juniusban kapta. Most oktober van, eddig tartott rajonni hogy nem veszed meg?

Maskor kicsit jobb kamukerdest irj kk.

2023. okt. 4. 15:41
 5/47 A kérdező kommentje:
nyáron nem akartunk neki ps5-öt venni, nyáron legyen a szabadban, ne a tv előtt. karácsonyra lehet megkapja.
2023. okt. 4. 15:45
 6/47 anonim ***** válasza:
87%

Anyák nem tesznek ilyet, szerintem is valótlan a kérdés.

Először ezt akartam írni válaszul, de aztán eszembe ötlött, hogy anyák elveszik a gyerekeik életét, elhagyják őket, alkoholizálnak, bántalmaznak egyéb módokon. Nehéz, nehéz.

Volt itt néhány napja egy kérdés, hogy mennyi mindent ígértek a szülők a gyerekeiknek, de nem váltották be az ígéretüket. Szerintem megbocsátható, ha egyszer előfordul, és nyomós oka van rá a szülőnek, hogy egyszerűen túl nagy teher teljesíteni valamit, de tanuljon belőle és magyarázza el a gyereknek, hogy miért nem lehetséges.

2023. okt. 4. 15:48
 7/47 anonim ***** válasza:
97%
Karácsonyra? A bizonyítványáért? Milyen kedves.
 8/47 anonim ***** válasza:
90%
Kamu
 9/47 anonim ***** válasza:
85%
A PS5 önmagában nem fogja földhöz csapni a családi kasszát. Megveszed neki, mert megígérted. A játékokra már spórolja össze a pénzt maga. Az lesz az igazán drága muri...
2023. okt. 4. 15:49
 10/47 anonim ***** válasza:
95%

6os vagyok

Amúgy meg tényleg, miért gondoltam azonnal, hogy egy anya írta ki a kérdést. na ez is megérne egy lélekturkász beszélgetést.

2023. okt. 4. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!