Meddig vagyok felelős a szülőm életéért, megélhetéséért, boldogságáért? Többi lent...
Oké, közben láttam válaszoltál. 8-asnak igaza van, és szívesen megmutatnám ezt a kérdést azoknak, akik hápognak más kérdéseknél, hogy miért baj az, ha a nő "csak" családanya akar lenni, nem akar "karriert", visszamenni dolgozni. Hát ezért.
Ha egy szobát sem tud bérelni a fizetéséből abban a városban/községben, ahol a munkája van, akkor akkor tényleg nem nagyon van mozgástere. Esetleg olyan munka, ami lakhatással jár? Vagy máshol jobban fizető munka, amiből már ott helyben fenn tudna tartani egy szobát?
Vagy amit a 8-as írt, összeszorítod a fogad és pár évre bevállalod vele a közös vállalkozást, félretesztek amennyit csak lehet az ő számára, közben kerestek hosszútávú megoldási lehetőséget stb. és aztán visszamész külföldre.
Apáddal nem tudsz/tudtok konfrontálódni? Téged/tesódat is semmibe veszi? Vele tartod a kapcsolatot?
Az tesz boldoggá téged, hogy idegeneken segítesz. Az miért nem tesz boldoggá, ha anyádon segítenél???? Akinek ismered a szorult helyzetét, aki küszködött veled-érted, felnevelt. Neki miért ne lenne jó érzés segíteni?
Számomra nem volna itt kérdés, hogy mit kell tennem.
11-es: mert átlag ember nem hagy "ott" egy komplett házat válás után, eladja vagy kiadja, de aztán láttam írtad, hogy tkp ki van adva étteremként. Semmi elítélőt nem írtam egyébként szerintem, mint írtam sajnálom anyukádat, de így meg tönkreteszi magát lelkileg és fizikailag is pár éven belül. Értem, hogy így is kisregényt írtál, de ezek mondjuk fontos infók lettek volna az elején, nyilván ezek az első gondolatai az embernek (ház eladás-kiadás, albérlet stb.). Én csak arra tudok reagálni, ami infót megadsz.
Az éttermet nem teljesen értem, ha anyádé volt eredetileg, akkor miért mem az övé maradt a válás után? Vagy hogy érted, hogy ő hozta össze 18 éves korára?
16-os: óbazdmeg... :( Csodás történet. :( Ne haragudj, de így viszont pláne dobnék el mindent anyukád helyében, ami a múlthoz köt, nem hogy még apádnak termeljek bevételt. Nem írtál arra választ, hogy mit dolgozik, de ezt az egyetlen utat látom így járhatónak, hogy vagy a mostani munkahelyéhez közel szobabérlés, ha erre kevés a fizuja akkor pedig próbálni máshol jobban fizető vagy szállással járó munkát keresni. Vagy te hazamész és közös vállalkozás. Vagy ő költözik ki hozzád.
Bármennyit is forgatjuk a dolgot, csodamegoldás a ti helyzetetekre nincs sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!