Hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet apa ként a gyermekemmel?
Van egy 5 éves kisfiam,akinek az anyjával 3éve külön élünk.
A fiammal hétvégenként tudok lenni csak a munkám miatt.
2Hónapja lett egy kapcsolata az exemnek, a fiammal persze minden nap törődik a "tag" de csak az anyuka véget.
Szinte minden nap vagy másnap velük van ez a férfi, el is mennek közösen játszótérre ebédlőbe ebédelnek, állatkertbe mennek, lovagolni,
stb. Én egyszer max alkalommal tudok lenni a saját gyerekemel, minden is megteszek azert hogy jól érezze magát és szeressen mint az apját.
De a fiam folyton arról beszél hogy mennyire jól érezték magukat, és persze ő saját magát ezzel a "taggal".
3Héttel ezelőtt bejelentette hogy neki nem jó velem és ami a legjobban fájt sziven vágott az az volt hogy ki jelentette hogy azt az embert sokkal jobban szereti mint ahogy engem szeret.
Az anyukával egyébként már párszor ugyan ez előfordult.
Parszor el tiltott már csak úgy a semmiért több hónapra is.
Egész héten hiányzik a fiam és arra vágyom mikir lessz már hétvége hogy láthassam és vele lehessek végre.
Erre ezt kapom már 3hete a saját fiamtól 😢
Szóval úgy döntöttem le mondok róla és így talán mindkettőnknek könyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!