Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan kellene kezelnem ezt a...

Hogyan kellene kezelnem ezt a helyzetet apa ként a gyermekemmel?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves kisfiam,akinek az anyjával 3éve külön élünk.

A fiammal hétvégenként tudok lenni csak a munkám miatt.

2Hónapja lett egy kapcsolata az exemnek, a fiammal persze minden nap törődik a "tag" de csak az anyuka véget.

Szinte minden nap vagy másnap velük van ez a férfi, el is mennek közösen játszótérre ebédlőbe ebédelnek, állatkertbe mennek, lovagolni,

stb. Én egyszer max alkalommal tudok lenni a saját gyerekemel, minden is megteszek azert hogy jól érezze magát és szeressen mint az apját.

De a fiam folyton arról beszél hogy mennyire jól érezték magukat, és persze ő saját magát ezzel a "taggal".

3Héttel ezelőtt bejelentette hogy neki nem jó velem és ami a legjobban fájt sziven vágott az az volt hogy ki jelentette hogy azt az embert sokkal jobban szereti mint ahogy engem szeret.

Az anyukával egyébként már párszor ugyan ez előfordult.

Parszor el tiltott már csak úgy a semmiért több hónapra is.

Egész héten hiányzik a fiam és arra vágyom mikir lessz már hétvége hogy láthassam és vele lehessek végre.

Erre ezt kapom már 3hete a saját fiamtól 😢

Szóval úgy döntöttem le mondok róla és így talán mindkettőnknek könyebb lesz.

2023. szept. 30. 14:38
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
#30 Ne foglalkozz ezzel. Valaki bírnak ide egy kérdést, hogy Kék az ég? Ráírod, hogy igen az, vagy esetleg kifejted 2-3 mondatban miért kéknek látjuk, akkor tuti lepontoznak.
2023. okt. 1. 11:57
 32/33 anonim ***** válasza:
70%
Ne mondj le róla. Megcsak 5 éves. Ilyenkor amúgy tudom sajnálni az apákat:/
2023. okt. 1. 13:05
 33/33 anonim ***** válasza:
81%
Én mindig sajnáltam az elvált apákat, leginkább azokat akik nem is a saját hibájukból váltak el. Nagyon sok olyan férfit ismerek, aki fél életében a családjáért gürizett, majd egyszer csak az asszony unalmában keresett mást magának, ő meg ki lett dobva az eddigi életéből, boldoguljon ahogy tud, fizesse a gyerektartást, próbáljon meg jó apa lenni a gyereknek, úgy hogy sok esetben csak havi pár napot látja, esetleg az anya még elleni is neveli, mellette meg ha esetleg talál magának valakit és próbálna új életet kezdeni, az ex szemében ő lesz a legnagyobb szemét a világon. Aztán mégis szinte mindenhol csak az megy, hogy szegény elvált nők...
2023. okt. 1. 14:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!