Szülōk, hagynátok, hogy a lányotok érettségi után férjhez menjen és levelezōn csinálja az egyetemet részmunkaidő mellett?
Nem maradtál ki semmiből, akárki mondja az ellenkezőjét!
Nyugi, el fog múlni az érzés.
Szerencsére lediplomáztam és dolgozom benne, de azok is, akik részt vettek a közösségben, kaptak jegyzeteket felsőbbévesektől, voltak Erasmusom.
A férjem is normális, de neki volt "hülye egyetemista"-korszaka.
Kedves kérdező!
Nem értem most ha te vagy az Anyuka aki 25 éves és van egy 17-18 éves lány akkor a matek nem igazán jön ki,de ha te vagy a kislány aki anno férjhez ment akkor meg pláne nem értem... hiszen láthatod hogy milyen válaszok vannak itt tehát:" felnőtt nő azt csinál amit akar, ő élete satöbbi satöbbi...
és hiába beszélt volna anyukád veled mert gondolom ezt megtette láthatod te is hogy mentél el a saját fejed után és utána megbánod ugyanez lesz a többivel is ez van ezzel már nem tudsz mit kezdeni.
Annyira súlykolák " ő élete" itt van látszik mennyit ér ha a gyerek már " felnőtt" csak mert 18
3 estben igen.
A.: A családunk nagyon pénzes.
B.: A srác családja nagyon pénzes.
C.: Az érettségi után és a házasság előtt, szerez egy szakmát, amiből meg tud élni, mikor a palija kirakja. És nem sebész vagy IT-s szakma, de legalább egy kozmetikus, rendőr, vagy valami legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!