Milyen érzés volt előszőr a szülők előtt esetleg velük együtt cigizni?hány évesek voltatok.?
#9 örülök, hogy ismeretlenül is ilyen kedvesen nyilatkoztál rólunk.
Sokkal jobb lett volna ha anyánk jó szigorú és tiltja, mi? Akkor szerinted nem cigiztünk volna csakazértis? :D Volt egy középsulis barátnőm akinek rohadt szigorúan tiltották konkrétan pofonvágták ha cigit vagy gyújtót találtak nála. Szerinted mit értek el vele? Együtt cigiztünk suli előtt, után, szünetekben, ha elmentünk a városba... Aztán rágózott, meg fújta magára a rengeteg parfümöt. Sőt, legutoljára az osztálytalálkozón láttam (2011-ben érettségiztünk), szerinted cigiztünk együtt? Igen kitaláltad :D Az meg külön szép benne, hogy az apja úgy pofozta érte az anyja meg úgy büntette hogy ők is cigiztek...
Milyen jó lett volna, ha a mi anyánk is ilyen álszent mi? Lányok fel vagyok háborodva, hogy dohányoztok mit képzelek magatokról?! Úgy feldühítettetek, hogy rá is gyújtok! :D Aztán dől a füst a szájából miközben magyarázza, hogy milyen egészségtelen és undorító szokás? Meg hogy középsulisan még nem kéne mikor ő 13 évesen kezdett cigizni? :D
Lehet hogy prolik vagyunk, de egy rohadt összetartó család. Sokáig hárman laktunk egy albérletbe, most már csak a húgommal mert az ikertesóm már férjhez ment két éve. (Meg a húgom is lassan össze akar költözni a párjával, de most még együtt lakunk.) Gyakran látjuk egymást meg anyát is, számíthatunk mindig mindenben egymásra ennél jobb családban soha nem akarnék élni! Még akkor is ha minden találkozáskor a puszi-ölelés után az első dolgunk rágyújtani és elszívni együtt egy cigit :)
És ha anya leszokott volna akkor mi is abba hagyjuk, ugye? :D Mert ez így működik főleg tizenéveseknél.
Ez egy dohányos család, cigiztek a nagyszüleink is, cigizik anya húga is, a férje, sőt az unokatesóink is. Meg az ismerőseink nagy része is. Az ikertesóm esküvőjén is szinte mindig a teraszon volt a násznép :D
És nem attól lesz valaki jó vagy rossz ember, hogy cigizik. Sőt, szerintem sokkal rosszabbak azok akik felsőbbrendűnek tartják magukat mert nem cigiznek és osztják folyton a dohányosokat. Az egészségtelen maszlaggal meg békén lehet hagyni rajta van az összes cigisdobozon amit életembe kibontottam :D Tudja mindenki és a mi döntésünk nem a tiéd ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!