Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideje voltatok együtt mikor először lefeküdtetek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 18:24
1/7 anonim válasza:
5 hónap, de már régóta jó barátok voltunnk.:)
2/7 anonim válasza:
lasics elöször agy egy csajt és elmesélem
3/7 anonim válasza:
Az első barátnőmmel 4 hónap után (én 16 voltam ő meg 17). Az előzővel két hét után, a mostanival meg... azt hiszem talán egy hét volt, egy hétvégén megismertem, aztán azon a héten végig minden délután/este randiztunk, és azon a hétvégén már meg is történt aminek történnie kellett. :)
Szerintem nincs olyan, hogy túl korai vagy túl késői szex. Ha mindketten kész vagytok rá, kívánjátok egymást, és mondjuk nem 14 évesek vagytok, akkor szerintem nincs értelme halogatni a dolgot :)
18/F
5/7 anonim válasza:
A legeslegelsőnél 4,5-5 hónap után, 17 évesen. A következő párommal azért nem hiszem, hogy ennyi időt fogunk várni.. :D De persze az első az más.
6/7 milano0406 válasza:
Mindegyikkel az nap xD... Ha nincs meg az össz hang, felesleges tovàbb eroltetni...
7/7 anonim válasza:
ugy kb 10 perc, de valami alomszep volt a lany akivel lefekudtem!-(39N)
az osszhang azonnal megvolt ugyanazt akarta amit en!azot is egyutt vagyunk,ennek 6 eve!a lany most 28!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!