Félek, hogy elveszítem Édesanyámat? (!)
Mondjuk a férj-gyerekek hogy tolerálják, hogy te minden nap órűkon át!!! ott ülsz?
Mert bocs, én is szeretem a szüleimet de van saját családom, akivel munka után időt akarok együtt tölteni.
Látom, a személyeskedés máris megy, de nem kell sajnálni a szüleimet, mert noha idősek, betegek, el tudják látni magukat, és nem kell pusztán "aggódásból" minden nap a szoknyájukon csücsülni - nem is tenném, van életem, párkapcsolatom, munkám, amik kiteszik a napjaim nagyrészét.
MEghalnak egyszer, de ez az élet rendje. Sajnos te ezt nem tudod elfogadni, ráadásul a férjedet is belekényszeríted a naponta órákon át tartó szülőlátogatásba és ápolásba, csak mert TE rettegsz az elmúlástól.
Addig amíg megvan mind a 2 öreg, lehet itt okoskodni az egyik válaszolónak. Majd megtudja, amikor az egyik fél magára marad az 50 év gyászával és a magánnyal.
Kérdező, az elmúláson nem segítene, hogy orvostól orvosig cipeled, mint itt javasolják. Sokan hátradőlnek, hogy mindenféle vizsgálatokra húzgálják az öregeket, de nem erre van szükségük. Jol csinalod Kérdező, hogy minden nap rányitod az ajtót, amíg teheted. Ez a legtöbb, amit adhatsz. Bárcsak többen lennétek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!