Hogy értessem meg anyámmal, hogy semmi értelme annak, hogy így akarja megakadályozni, hogy befestessem a hajamat?
Alapvetően nem ellenzi, ha nem olyan színről van szó, amihez szőkíteni kell (ami elég kevés opció, lévén sötétbarna vagyok eredetileg) vagy ha csak 1-2 tincsről van szó. Konkrétan 12 voltam, amikor először megengedte, hogy legyen egy vörös tincsem. Azóta volt egy párszor festve a hajam, de többnyire csak 1-1 színes tincs, vagy teljesen vörösre.
És tök vicces, mert ahogy idősebb lettem, egyre többször teszi szóvá, hogy hát ez nem jó.
Tavasszal a hajam alja (mármint így tarkónál, tehát nem a hajvégek) sötét kékre lett festve, már kikopott (azzal a színével sincs bajom) és arra gondoltam, hogy hamarosan mehetne az egész ugyanarra a kékre. Viszont kéne időpont a fodrászhoz. Én egyetemre járok, 140 kilométerrel arrébb, viszont legszívesebben ahhoz a fodrászhoz mennék, akinél tavasszal voltam(meg úgy életemben szinte minden alkalommal :D), az pedig marhára nem itt van, hanem a szülőfalumban. Csak ezzel az a baj, hogy nála vagy személyesen lehet időpontot kérni, vagy üzenetben, az utóbbit viszont ilyen egy hónapos késéssel nézi meg, mert vannak elegen, akik személyesen bemennek. :D
Én meg hát kvára nem vagyok otthon. Anyut megkértem, hogy kérjen már időpontot nekem, erre közölte velem, hogy hát ő nem ért egyet, mit szólnak majd az egyetemen(xd), ez milyen egészségtelen, ki fog hullani a hajam, aztán hordhatom tüsin, és úgy fogok kinézni, mint egy fiú. Ő bizony nem kér időpontot, biztos, hogy, nem festem be a hajam, ő nem engedi.
És ez rettentően gyerekes a részéről. Felnőtt ember vagyok, fel tudom fogni a következményeket, magamnak fizetem. El tudok menni máshol is fodrászhoz, nem ez a bajom, csak na, sokkal szívesebben mentem volna a megszokotthoz, akiről tudom, hogy megbízható.
Anyám viselkedése idegesít. Ha kérek tőle valamit, ami nulla fáradtság lenne, minden nap elmegy a szalon mellett, ami akkor nyitva van, de erre közli, hogy nem, MERT Ő MAJD JÓL FELÜLBÍRÁLJA A DÖNTÉSEM.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!