Hogyan vegyem rá a szüleimet?
Új suliba vagyok és anyuék suliba kívül nem akarnak kulonorat (ezt eljátszották elsőben is most szivok miatta)
A suliban kötelező a sport kivéve ha egyesületben sportolsz. Nem szeretek sportolni de most végre kitaláltam h a tánc tetszene. Persze nem lehet mert későn van. De hisziznek amiatt hogy nem szertnek ropizni a suliban (más órák miatt az az egy lehetőség van) Alapvetően nem vagyok olyan laza de ezen dolgozom:). Persze megkaptam h a tánc nem menne. Ők ezt eldöntötték úgy hogy még egy percet sem jártam táncolni. Hogy vegyem rá őket?
Bocsi a helyesírási hibákért de ideges vagyok.
Azt nem fog menni. Ők az új suli "csapatépítése" és az időpontja miatt nem engedik:(
De nagyon szeretném!!!
"Nem szeretek sportolni de most végre kitaláltam h a tánc tetszene. "
2 napig. Aztán uncsi lenne, meg különben is fárasztó, inkább mennél haza, nem tetszik a csapat, gáz a tanár, stb. Gondolom pár dologban már eljátszottad
hány éves vagy?
én kiskoromtól táncolok, több ágát is kirpóbáltam. Vigyázni kell, mert sok a pénzlehúzós, fejlődést nem adó "tánciskola". Az a tapasztalatom, hogy vannak akik járnak 1-2 hónapig, és vannak akik tényleg megszeretik.
Viszont amit tudnod kell. A tánc drága sport. És kell hozzá tehetség. Valamennyinek muszáj lennie, különben vért fogsz izzadni. Így is jönni fognak előbb utóbb az önbizalomhiányos/testképzavaros tünetek, mert amikor látod hogy mennyi tökéletes alkatú lány táncol melletted tökéletesen, miközben te folyton elrontod, az elég traumatizáló tud lenni egy idő után.
Én mégis azt mondom próbáld ki. Ha tényleg szereted és még esetleg megy is, akkor a szüleid talán támogatni fognak. Csak tényleg ha esik, ha fúj, ha edzés van menni kell!
Szurkolok neked!
Mondjad meg nekik, hogy szeretnéd csinálni, mert téged ez érdekel és ez okozna örömöt!
Azt is mondjad nekik, hogy vállalod a döntésedért a felelősséget!
Sehogy. Ha eldöntötték, nem mész akkor nem mész.
Neked legalább odaböfögtek valami indokot, nálam az a "mert azt mondtam"-érvelés ment. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!