Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit kellene tennünk?

Szerintetek mit kellene tennünk?

Figyelt kérdés

Apámnak sose volt hozzánk jó szava

Anyámmal is úgy beszél mint a kutyákkal, k. Any*z neki meg hogy takarodjon stb

Vannak jo pillanatai de többnyire így beszél mindenkivel le se szar minket mindenkit előre sorol a család neki az utolsó..

Mit kellene tennünk?

Vagy mit javasoljak anyámnak?

Én egészségemre is káros mert szorongok mindennap ez miatt és érzem hogy valami nem oké... én 19/L

2023. szept. 5. 11:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

"Ahol lakunk anyám itt nőlt fel"

Ennek alapján a ház anyukádé, az öröksége lehet, ebben az esetben apádnak semmi köze a házhoz, válás esetén neki kell mennie.

2023. szept. 5. 14:56
 12/14 anonim ***** válasza:
89%

Kié a ház?

Ha anyukád nevén van, ő örökölte, akkor apádnak semmi joga nincs ott lenni, elhúzhat onnan, rendőrt is hívhattok rá.

Bonyolultabb a helyzet, ha házasság alatt szerzett vagyon vagy vagyontárgyról van szó.

Ingyenes jogi segítséget kérhetsz a neten is, pl a jogomvan.hu oldalon, de ne nyilvánosan írd ki a kérdésed.

2023. szept. 5. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
Ki kell tenni.
2023. szept. 5. 17:03
 14/14 anonim ***** válasza:
88%

El kell költözni, amint tudsz, anyádat meg nem menheted meg MAGÁTÓL.

Ha akarna lépni már rég lépett volna, neki valamiért mégis megfelel egy ilyen suttyóval együtt élni.

Voltam bántalmazó kapcsolatban, 2,5 év után kiléptem belőle (akkor már rájöttem, ez jobb nem lesz, bármit teszek).

Barátnőm 10 éve él együtt egy tahóval, és folyamat mentegeti a pasiját. Ahelyett, hogy szakítana.

2023. szept. 6. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!