Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit kellene tennünk?

Szerintetek mit kellene tennünk?

Figyelt kérdés

Apámnak sose volt hozzánk jó szava

Anyámmal is úgy beszél mint a kutyákkal, k. Any*z neki meg hogy takarodjon stb

Vannak jo pillanatai de többnyire így beszél mindenkivel le se szar minket mindenkit előre sorol a család neki az utolsó..

Mit kellene tennünk?

Vagy mit javasoljak anyámnak?

Én egészségemre is káros mert szorongok mindennap ez miatt és érzem hogy valami nem oké... én 19/L

2023. szept. 5. 11:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Javasold hogy adja be a válópert...
2023. szept. 5. 12:19
 2/14 A kérdező kommentje:

Mondtam neki..

Ahol lakunk anyám itt nőlt fel, de apám őt akarná elköltöztetni innen

Mi meg nem tudnánk hova menni..

2023. szept. 5. 12:25
 3/14 A kérdező kommentje:

Az a baj amúgy hogy nem mer senki se lépni.. én sem ..

Az a baj apánk annyira belénk rakta ezt a nem is tudom minek nevezzem félelmet, szorongást..

2023. szept. 5. 12:37
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Nem apád fogja eldönteni, anyád hova költözik. Hogy ő mit akar, az egy dolog.

Te amúgy is elköltözhetsz. Anyud helyett nem tudsz felnőttként viselkedni, sarkadra állni és elválni.

2023. szept. 5. 12:49
 5/14 anonim ***** válasza:
98%
Pedig az lenne a legjobb megoldás, ha elválnának. Nem tudnátok anyukáddal albérletbe menni? Nem tudom, te dolgozol-e, vagy épp mit csinálsz, de ketten hátha össze tudnátok gyűjteni annyi pénzt hogy lelépjetek
2023. szept. 5. 12:50
 6/14 anonim ***** válasza:
91%

De ha anyukád ott abban a házban/lakásban nőtt fel, ahol laktok, akkor az ő nevén van az ingatlan? Mert akkor apádat ki lehet onnan penderíteni. Csak az számít közös vagyonnak, amit már a házasság után együtt szereztek.

Ettől függetlenül érdemes felkeresni egy válóperes ügyvédet és vele megbeszélni mindent. Ő okosabb lesz, mint mi itt a gyakorin, többet fog tudni segíteni ezekben a kérdésekben.

2023. szept. 5. 13:02
 7/14 A kérdező kommentje:

Én sajnos most kezdem az egyetemet így még nem dolgozom..

A házhoz vagy vagyonhoz való jogokat meg nem igazán tudom őszintén

De köszönöm a normális válaszokat egyébként

2023. szept. 5. 13:09
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Nézd, nyers leszek. Fogadjátok meg a tanácsát. "Takarodjatok". Jó messzire.
2023. szept. 5. 13:37
 9/14 anonim ***** válasza:
94%

Anyukádtól kérdezd meg, kinek a nevén van a ház és hogyan került a nevére. Ha anyukád örökölte például akkor az anyukád vagyona marad akkor is, ha a házasság alatt örökölte.

Van ingyenes jogsegély, keressétek meg a hozzátok legközelebbit.

2023. szept. 5. 13:53
 10/14 anonim ***** válasza:
93%

Ha egyetemre jársz, akkor keveset vagy otthon, kevésbé érint ez a probléma. Ha elvégzed az egyetemet, utána se menj vissza a szüleid házába, hanem bérelj egy lakást/lakrészt és élj tőlük függetlenül.

Anyukád nagy eséllyel SOHA nem fog elválni, ezt hidd el nekem, tapasztalt embernek.

2023. szept. 5. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!