Szerintetek mit kellene tennünk?
Apámnak sose volt hozzánk jó szava
Anyámmal is úgy beszél mint a kutyákkal, k. Any*z neki meg hogy takarodjon stb
Vannak jo pillanatai de többnyire így beszél mindenkivel le se szar minket mindenkit előre sorol a család neki az utolsó..
Mit kellene tennünk?
Vagy mit javasoljak anyámnak?
Én egészségemre is káros mert szorongok mindennap ez miatt és érzem hogy valami nem oké... én 19/L
Mondtam neki..
Ahol lakunk anyám itt nőlt fel, de apám őt akarná elköltöztetni innen
Mi meg nem tudnánk hova menni..
Az a baj amúgy hogy nem mer senki se lépni.. én sem ..
Az a baj apánk annyira belénk rakta ezt a nem is tudom minek nevezzem félelmet, szorongást..
Nem apád fogja eldönteni, anyád hova költözik. Hogy ő mit akar, az egy dolog.
Te amúgy is elköltözhetsz. Anyud helyett nem tudsz felnőttként viselkedni, sarkadra állni és elválni.
De ha anyukád ott abban a házban/lakásban nőtt fel, ahol laktok, akkor az ő nevén van az ingatlan? Mert akkor apádat ki lehet onnan penderíteni. Csak az számít közös vagyonnak, amit már a házasság után együtt szereztek.
Ettől függetlenül érdemes felkeresni egy válóperes ügyvédet és vele megbeszélni mindent. Ő okosabb lesz, mint mi itt a gyakorin, többet fog tudni segíteni ezekben a kérdésekben.
Én sajnos most kezdem az egyetemet így még nem dolgozom..
A házhoz vagy vagyonhoz való jogokat meg nem igazán tudom őszintén
De köszönöm a normális válaszokat egyébként
Anyukádtól kérdezd meg, kinek a nevén van a ház és hogyan került a nevére. Ha anyukád örökölte például akkor az anyukád vagyona marad akkor is, ha a házasság alatt örökölte.
Van ingyenes jogsegély, keressétek meg a hozzátok legközelebbit.
Ha egyetemre jársz, akkor keveset vagy otthon, kevésbé érint ez a probléma. Ha elvégzed az egyetemet, utána se menj vissza a szüleid házába, hanem bérelj egy lakást/lakrészt és élj tőlük függetlenül.
Anyukád nagy eséllyel SOHA nem fog elválni, ezt hidd el nekem, tapasztalt embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!