Véleményem szerint, ha nem örökbe fogadta a gyereket, hogy megmentse az árvaságtól, akkor magáért vállalt gyereket, nem altruizmus vezette.
2023. szept. 1. 17:32
3/30 anonim válasza:
Sztem senki nem tartozik semmivel senkinek egy családban. Egy normális családban ezek az érzések maguktól kialakulnak. Ha nem, akkor ott van valami baj.
2023. szept. 1. 17:38
4/30 anonim válasza:
Nem.
Az anya döntött úgy, hogy megszüli ebbe a keservesen sz.r világba, nem ő kérte.
2023. szept. 1. 17:42
5/30 A kérdező kommentje:
#3 Szerintem a szülő vállalta a gyereket, innentől kezdve felelősséggel tartozik érte.
#4 Én is így gondolom.
2023. szept. 1. 17:47
6/30 anonim válasza:
Csak azért, mert kinyomta magából, nem.
Mert megadja neki az életben maradáshoz szükséges dolgokat 18 éves koráig, nem.
A háláért tenni kell, nem jár automatikusan.
2023. szept. 1. 18:01
7/30 anonim válasza:
Szerintem ilyet nem lehet elvárni. És általában azok a szülők szoktak ezzel jönni, hogy hálával tartozik a gyerek, akik nem érdemlik meg (nyilván, a gyerek nem hálás nekik semmiért, aztán ez zavarja őket). Se a hála, se a tisztelet, szeretet stb. nem egy olyan dolog, amit ki lehet követelni a másiktól, ennek magától kell jönnie
2023. szept. 1. 18:08
8/30 anonim válasza:
Ezt mindenki maga dönti el, hogy hálás lesz-e anyukájának amiért megszülte és felnevelte. Én például hálás vagyok, de sajnos már nem él. Most már a sorsnak is, hogy az ő fia lehettem. Sajnos nem mindig volt oka rá, hogy büszke lehessen rám. De remélem egyszer az lesz onnan fentről figyelve:)
2023. szept. 1. 18:15
9/30 anonim válasza:
Nem "tartozik" szerintem, de ha szerette az anyja akkor ő is szereti és segít neki bármiben és hálás neki de nem azért mert tartozik ezzel.
2023. szept. 1. 18:33
10/30 anonim válasza:
#4 Így van! az anya döntött úgy hogy márpedig ő babázni akar..
A gyereknek meg semmi beleszólása abba hogy ő akar e egy életet ledolgozni éhbérért csak azért hogy a politikusoknak és a nagy cégek vezetőinek luxus villáik meg luxusautóik legyenek.
Világra hoz plusz egy rabszolgát a modern kori rabszolgaságba.. Ezért kéne hálásnak lenni? Ugyan már.. Inkább kérdőre vonni hogy ugyan mi a faxért kellett neki mindenáron gyerek?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!