Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért gyaláz mindig...

Apám miért gyaláz mindig csúnyán? 19L

Figyelt kérdés

Bármit csinálok mindenbe beleköt, minden zavarja amit teszek. Nem érti meg hogy nem vagyok lusta csak mivel szakmai tapasztalat hiányában nem vesznek fel sehova azért vagyok itthon. Végeztem a sulival nemrég. Most be irattak egy esti sulira és még el se kezdtem majd szept.5. fogom kezdeni, már azért ordibál velem hogy biztos meg fogok bukni és nem fogok tanulni. Nagyon idegesítő, meg mindig azt mondja a szemembe mikor anyám nem hallja, hogy te egy senki vagy, de ezt régóta mondja, de én csak röhögök rajta mert sztem minden ember magábol indul ki, de ezért ez nem szép dolog, hogy állandoan kiabál velem. Ő nem csinál semmit itthon van, jelenleg neki sincs munkája, pár honapja mert felmondott a cégnél ahol dolgozott. Mondtam neki, ennyi erővel én is szidhatnám mert ő is csak itthon lustálkodik. Én legalább mosok, takaritok, főzök, amig anyám dolgozni van. Lassan egész nap sirok apám viselkedése miatt. Ha kifestem a szemem egy picit azt mondja, hogy nem vagy te egy ribi, hogy fesd magad, amig nem dolgozol amugy se érdemled meg hogy sminkeld magad. Telefonomat is elveszi, az is zavarja ha egy fiuval akarok talizni, ezért azt titokban kell mindig. Idegességemben többet cigizek is sajnos, apám azt se engedi, hiába vagyok nagykorú, ezért cigiznem is titokban kell ha elmegy a boltba akkor szoktam rágyujtani. Azt mondja amig itthon laksz

nincs jogod semmihez csak ha elköltözöl, akkor azt csinálsz amit akarsz!

Amig itthon laksz addig nincs cigi, pia, buli, fiu mert nem vagy érett hozzá csak egy taknyos gyerek vagy ezt mondja. Közbe mindent megcsinálok itthon amig anyám dolgozik, apám fel se söpör, mindent nekem kell csinálnom, aztán még én vagyok lustának beállítva. Bezzeg ő feküdhet majdnem egész nap a tv előtt....

Sajnos már titokban inni is elkezdtem az oldja a stresszt nálam.

2023. aug. 31. 12:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vesznek fel... ez van. Nem tudom mi lesz, apám addig fog bántani amig nem lesz munkám.
2023. aug. 31. 17:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A 3. hozzászólásra válasz esetleg?
2023. aug. 31. 17:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Olyan helyet még nem találtam, gyárba meg nem akar engedni anyám...
2023. aug. 31. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, de aranyos kifogás. Ráadásul nem csak gyár és bolti eladó állások vannak...
2023. aug. 31. 17:11
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
#14 neked is feltünő,hogy valami csavar van a történetben?
2023. aug. 31. 17:27
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindig van. Csak még nem találta ki, mi legyen az.
2023. aug. 31. 17:37
 17/18 anonim ***** válasza:
77%
Kereskedelmivel könnyű állást találni.Nem anyukád mondja meg, hogy hol dolgozz.Felnőtt vagy.Anyukádnsk apukáddal szemben kellene a sarkára állnia.
2023. szept. 1. 12:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
17es igazad van,... de egy ilyen bolond férjjel lehet nincs kedve anyunak ellenkeznie munka utàn.
2023. szept. 3. 10:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!