Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Idegesen zavar a háztól?

Idegesen zavar a háztól?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné és ideges lesz elzavar a háztól? Miért van ez főleg ha igazam van és nem az ő látás módja mellett vagyok? Egyébként meg sokszor rendes apa de nem értem.

2023. aug. 30. 10:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia kérdező.

Lenne akadálya annak, hogy esetleg elköltözz otthonról?

🤷‍♂️

Itt a korodra értem, hogy iskolás korú vagy-e még, vagy esetleg nem tudod megteremteni az anyagiakat a környezet váltáshoz?

2023. aug. 30. 17:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyok jó helyzetben munka lehetőség kevés ha van is nem tudnék belőle albérletet fizetni, a párommal gondolkodunk a külön léten remélem hamar bele megy.
2023. aug. 30. 17:37
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező.

Kívánom, hogy minél előbb stabilizálódjon az életed!

Tapasztalatból írom, hogy sokkal jobb lesz neked külön a szülőktől (főleg ott ahol nem látnak már szívesen) és sokkal nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel, ha elköltözől onnan és soha hátra sem nézel.

Én oda, ahonnan eljötem, főleg egy "bolond" szülőtől menekülve, soha nem látogatnék vissza, még akkor sem, ha sokan azt szajkózzák, hogy mégiscsak az apád, ő nevelt fel és hasonló hülyeségeket prédikálnának.

Azért legyen már esze a szülőnek is, ne csak állandóan terrorizálja a gyerekét!

Jusson eszébe, hogy nem te akartad az életet, hanem az a felelőtlen szülő tett azért, hogy legyél.

Ha meg már bevállalt, akkor tisztességesen bánjon veled!

2023. aug. 30. 17:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a megértést és a kedves szavakat is utolsónak és a többieknek is.
2023. aug. 30. 18:30
 15/16 1Léna ***** válasza:
91%

Amikor egy szülő kiabál a kamasz gyerekével mert valamiben nem azonos az álláspontjuk, az nem feltétlen jelenti azt, hogy már nem szereti a gyermekét, hanem csak azt, hogy még a gyereke kedvéért sem változtatja meg álláspontját. Azt pedig végképpen nem szeretné, hogy a gyereke dirigáljon neki. Az indulat sbbol fakad, hogy nem sikerül az álláspontoknak közeledniük egymáshoz és ez feszültséget okoz. Szerintem az jobb ha elzavar, mintha valami kárt okozna neked indulatában. Tehát vedd az adást és ne feszítsd ilyenkor tovább a húrt. Légy belátó, várd meg míg lehiggad, és egy másik alkalommal hozd fel újra ha fontosnak érzed a téma újratárgyalását.

Aláhúzom: (jó esetben) a gyerekét szereti, de a viselkedését nem. A viselkedést vagy a szituációt utálja nem a gyereket.

2023. aug. 31. 07:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Olyan helyre költözzetek a pároddal, ahol van munkalehetőség. Semmi nem köt oda, nyugodtan mehettek messzebb is.
2023. aug. 31. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!