Idegesen zavar a háztól?
Szerintem vissza él azzal, hogy az Ő fedele alatt élsz, és emiatt úgy érzi bármit megtehet veled. Mert ha nem tetszik....
Nagyon sajnállak, a helyedben keresnék valami albérletet, és akkor a saját magad ura lennél, nem lennél kitéve apukád uralkodás mániájának. Talán akkor a viszonyoktól is rendeződne, és jobb lenne a kapcsolat.
Szia kérdező.
Nem látni bele a családi kapcsolatba, de az emberek sokszor mondanak idegességükben meggondolatlanúl bántó szavakat.
Bár most, hogy írtam a fentebbi gondolataimat, eszembe jutott, hogy apám több alkalommal is közölte velem, hogy takarodjak el a háztól, de sosem vettem komolyan.
Letojtam és közöltem vele, hogy ha arra volt esze, hogy a világra b.sszon,akkor viselkedjen is szülőhöz méltóan.
15 éves voltam akkor.
Igazad van.
Amikor kijelenthetem, hogy nem költözök sehova,miután kiadta az utamat az apám, azért be voltam tojva, hogy lesz - e fizikai következménye a kijelentésemnek, mert a bátyámat szó szerint a nyakánál fogva b.szta ki az utcára, úgy, hogy pofával "mosta" fel az utcát.
Sosem fogom megérteni az ilyen apákat.
Miek vállal gyereket,az ilyen ha 10x vagy a húszas évei elején elzavarja a gyerekét?
Persze a gyerek ne üljön otthon egész nap csak a pöcsével játszon, de a szülő ne csak addig vállaljon gyereket, amíg az pici és jajj, de aranyos.
Ja, hogy agresszív is?
"Egyébként meg sokszor rendes apa de nem értem."
Ebből nem az jött le, de akkor más a leányzó fekvése....
Hagyd ott, spórolj annyi pénzt, hogy le tudj lépni. Egy uralkodás mániás zsarnok lehet faterod, minnél hamarabb menj onnan. Ne foglalkozz vele, hogy "az apád", egy apa ilyet nem tesz!
Egy apa nem üti meg a feleségét, pláne nem a gyermeke anyját! A gyerekét meg nem tartja terrorban!
Menj onnan amint teheted!
Szia.
Hasznos a tanácsod, de elég nehéz elköltözni egy fiatalnak pl. egy albérletbe.
Több százezer Ft egy költözés.
Kaúció stb, de biztosan tudod, így nem is folytatom.
Én is elmenekültem otthonról apám f.szságai elöl, de nulla forintom sem volt és szégyen szemre a barátnőm szülői házukba költöztem.
Ott lettem ember, ott éreztem családtagnak magam.
Na de a kérdezőről nem tudni van-e lehetősége elmenekülni otthonról?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!