Szülők! Ti hány éves korig néztetek bele a gyereketek telefonjába?
Figyelt kérdés
Illetve kinek hány éves korig néztek bele a szülei a telefonjába?2023. aug. 29. 14:52
1/28 anonim válasza:
Nekem soha nem néztek bele. Illetve elég hamar eljutottunk oda, hogy jobban értettem az informatikához mint a szüleim, tehát még ha bele is próbálnának nézni, akkor sem találnának semmit, amit nem akarom, hogy megnézzenek.
2/28 anonim válasza:
Semeddig. Amíg nincs meg a megfelelő érettség, nincs telefon.
3/28 anonim válasza:
Soha, kisgyereknek amúgy sincs saját telefonja.
5/28 anonim válasza:
Apám soha nézett bele a telefonomba.
6/28 anonim válasza:
Középiskola első évében lett telefonom (2005), soha senki a családból nem ellenőrizgette.
Amúgy is leginkább a barátnőimmel sms-eztem, és mivel anyukám is szerette őket, volt, hogy mondtam is neki, hogy képzelje, mi történt ezzel-azzal.
Mikor lett laptopom, azt se ellenőrizték.
7/28 anonim válasza:
Szerintem tiszteletlenség és nem illik a gyerek magánéletébe beleturkálni hiszen ő se kutatja át a te telefonodat. Amit akar azt úgy is megfogja tudni :)
Egyszer amikor volt ez a kékbálna kihívás, anyu tudni akarta hogy nem csinálom meg de nem tiltakoztam és odaadtam neki hadd nézze meg, hiszen nem volt titkolnivalóm.
8/28 anonim válasza:
Semmikor nem nézek bele a gyerekem telefonjába semmi közöm a magánéletéhez! Elég bunkóság ha valakí így áll hozzá hogyha nem érett nincs teló!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!