Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Huszonéves dolgozó fiatalok!...

Huszonéves dolgozó fiatalok! te mennyi pénzt adnátok havonta haza a szüleiteknek, ha nem tudnának dolgozni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 25. 11:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
33%
Jó, kérdező, írd le még itt nekünk 100-szor ezt ahelyett, hogy ott hagynád a pasit. Panaszkodjál, ne változtass.
2023. aug. 29. 11:11
 62/72 A kérdező kommentje:
értem amit mondotok, csak az a baj, hogy nagyon szeretem:(( mert férfiként velem nagyon jó ember. tisztel megbecsül. otthon is sokat segít főzésben takarításban.
2023. aug. 30. 08:18
 63/72 anonim ***** válasza:
100%
Aucs, már az is része lehet a redflag halomnak. Nyilván defektek nélkül valóban szép dolog odaraknia magát otthon is, de már az egy defekt, hogy "segít", meg az is, hogy sokat. Ha kiveszi a részét, osztoztok, önállóan felméri kb mi a felelőssége, akkor oké, de ebben a szituációban semmi nem ilyen.
2023. szept. 1. 17:44
 64/72 anonim ***** válasza:

Sose vártak el ilyesmit a szüleim vagy nagyszüleim. Inkább mindíg csak támogatni próbáltak ,pedig nem voltak gazdagok.

Nyilván segítettem volna ha baj van!

Azt mèg megèrtem ha valaki pl egyedülálló szülőnèl lakik otthon aztán hazaad, a rezsibe kajába stb ,de ha külön èl ,mièrt adna haza?

"Örül ha megèl!

Az a szülő aki nyerèszkedik a gyerekein vagy elvárja hogy pènzeljèk az csak valami kutyafattya!

"Soha eszembe nem jutna pènzt követelni a gyerekemtől.

2023. nov. 15. 20:21
 65/72 anonim ***** válasza:
95%

Semmit.

A szülő-gyerek kapcsolat, (adok-kapok) "egyirányú utca".

A szülő ad a gyerekeinek, a gyerekből szülő lesz és ad a gyerekeinek. A gyerek nem tartja el a szülőt, mert a szülők vállalták a gyereket és nem a gyerek vállalta a szülőket.

Ez az élet egyik igazsága.

# egy nagyszülő -

2023. nov. 15. 20:40
 66/72 anonim ***** válasza:
4es, oké, de akkor haza se költöznél soha akkor se ha nem lenne hova menned, meg nem kérnél pénzt akkor se ha éhenhalnál ugye? Hiszen ha rád költik akkor miből lenne nekik gyógyszerre meg szórakozásra?
2024. jan. 1. 12:43
 67/72 anonim ***** válasza:
100%

jesszusz az elso oldalt vegigolvasva mekkora szivtelen gyoker gyerekeket neveltek az elottem levo generaciok

en segitenek.

Sot ha nem kernek es pl nyugdijaskent ellenenek de en valami nagyon zsiros allasba kerulnek akkor siman adnek csak ugy vagy megkerdve mire kellene...szeretnenek e valamit. Hiszen felneveltek, es ram szantak a.fiatalsaguk es azt a sok lovettat, amibe kerult a letem.

Ha meg csak valoban valami kulonos balsors miatt egyszerre lennenek munak elkuliek es en se lennek nagyon eleresztve, de kernek segitseget vagy csak rajovok mi a helyzet, akkor a rezsit es az etkezest prpbalnam biztositani nekik es segiteni mihamarabb munkahoz juttatni oket.

2024. jan. 1. 19:39
 68/72 anonim ***** válasza:

67es, igen sajnálom a szüleiket.

Ez a szar duma hogy a szülő vállalta a gyereket és nem a szülőt...

Ha nekem csak egyszer ezzel jönne az enyém, mondanám neki, hogy nyugodjon meg, ha tudom előre hogy ilyen lesz, nem vállaltam volna.

De szerencsére ő normális gondolkodású, nem a szülein élősködő, elkényeztetett semmirevaló, aki csak elvár a szüleitől de ha azok megszorultak nem ad semmit.

Nem, nem használjuk ki, mielőtt nekem estek, de tudom, hogy ha szükséges, kisegítene, mint ahogy mi is őt bármikor.

2024. jan. 1. 19:45
 69/72 anonim ***** válasza:

"19/68 A kérdező kommentje:

Szóval. Párom szülei: 50N 52F évesek. Anyuka SOHA nem dolgozott, nem volt egy nap munkaviszonya se. Otthon volt a gyerekkel háztartásibeliként.... Nagy medencés házban. Mindig apuka dolgozott ő horda haza a pénzt, 3 gyerekre meg az asszonyra. (közben a 3. gyerek születése után megcsalta anyukát, félredugott, lett egy féltestvérük ,de ez mellékes.) Hozzá cigizett, kaszinózott stb.

Apuka 7-8 éve strokot kapott. Agya 20% működik. leszázalékolták, otthonvan 8 éve. kap 100ezer rokkantságit meg az anyuka vmi 40ezere áplásit."

Anyukának el kéne mennie dolgozni!

2024. jan. 1. 19:52
 70/72 anonim ***** válasza:

#67 és #68

Azért nem értitek, mert nektek normális szüleitek vannak. Szeretetben felneveltek titeket. Ha minden szülő normális lenne, a kérdés fel sem merülhetett volna.

Én felnőttem, mint a dudva. És a tesóm is.

Anyámat ketten temettük el, mert apám csak szimplán közölte , neki nincs pénze. Egy egész élet kevés volt ahhoz, hogy a temetésére félretegyen. Piára, cigire bezzeg mindig jutott.

Azóta is előadja a bánatos özvegyet, aki minden pénzét a neje temetésére költötte. Egyetlen forintot nem adott a 800 ezer forinthoz.

Ja, és hiába saját házba lakik, egy igazi tróger, és fizetjük helyette a rezsit meg a hitelt. Mert nem akarjuk, hogy valami faszsag miatt elvigyék a házat, aztán majd hozzánk akarjon költözni.

Na most ezek után mi a véreres, rojtos búbánatért segítsek még rajta ezen felül???

Mi a vérere

2024. jan. 1. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!