Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól tettem, miért kell más...

Jól tettem, miért kell más szemmel nézni ezért rám/ránk?

Figyelt kérdés

Anyum mindig mondja hogy ha elmegyek vhova, akkor írjak v szóljak hogy odaértem. Ezt megteszem. Ha több napra megyek, átmegyek előtte este elköszönni.

Viszont ők ha elmennek, ezt nem teszi meg. Én nem szoktam hívni vagy írni odaertek e, had' pihenjenek. Ma ezt tette szóvá nekem, hogy nem is hívtam.

35f

2023. aug. 23. 18:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
78%

5-ös!

Nyílván semmi közöm hozzá, de gondolom a kèrdèseket azèrt teszik fel hogy mások válaszoljanak, akiknek egyèbkènt szintèn nincs hozzá semmi köze...ja, ès nem! Nem azèrt tesznek fel ilyen kèrdèseket, hogy más vergődjön itt, mint te!

Igen, lehet hogy normális családban tudják hová megy a "gyerek", de azèrt az durva, hogy azèrt kioktatják a szülők, mert nem írt, hogy odaèrt!

Gondolom te is ilyen babusgató anyuka vagy, azèrt veszed ezt ennyire sèrtőnek....magadra ismertèl

2023. aug. 23. 19:06
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
35f???Tuti??
2023. aug. 23. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
33%
Ez vagy kamu, vagy megrekedt az ovis korszakban. Akkor viszont ideje leválni, de sürgősen.
2023. aug. 23. 20:49
 14/16 anonim ***** válasza:
66%
ideje felnőnie.
2023. aug. 23. 21:36
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Számomra alap, hogy akivel együtt élek, neki szólok.

Apámnak pl nem, mert semmi köze hozzá - külön élek 10 éve lassan.

2023. aug. 24. 10:21
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azt nem néztem (6-os voltam) hogy ez nem kölcsönös. Pedig annak kéne lenni.
2023. aug. 24. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!