Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól tettem, miért kell más...

Jól tettem, miért kell más szemmel nézni ezért rám/ránk?

Figyelt kérdés

Anyum mindig mondja hogy ha elmegyek vhova, akkor írjak v szóljak hogy odaértem. Ezt megteszem. Ha több napra megyek, átmegyek előtte este elköszönni.

Viszont ők ha elmennek, ezt nem teszi meg. Én nem szoktam hívni vagy írni odaertek e, had' pihenjenek. Ma ezt tette szóvá nekem, hogy nem is hívtam.

35f

2023. aug. 23. 18:06
1 2
 1/16 anonim válasza:
54%

Hát ha 35 èves vagy anyudnak semmi köze hozzá, hogy hová mèsz, mikor èrsz oda, stb.

Nekem 12 èves koromban sem mondtak ilyeneket, nem hogy 35 èvesen..

Állj a sarkadra!!

Mondd meg anyudnak, hogy BŐVEN nem vagy gyerek, semmi köze nincs hozzá!

Úgy utálom az ilyen babusgató szülőket...

2023. aug. 23. 18:18
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Lehet ki kéne bújni anyukád *eggéből és felnőnöd, nem gondolod?
2023. aug. 23. 18:19
 3/16 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nincs ehhez kommentem. Illetve lenne, de nem értenéd meg. Teljesen máshol tartasz.
2023. aug. 23. 18:24
 4/16 anonim ***** válasza:
81%
Hat aki ilyen szigoru szulok mellett nott fel nem csoda hogy felnottkent se tud elszakadni.. kerdezz ki valami szakember bar ha anyad ellene van a dolognak, nem igen fogsz szabadulni
2023. aug. 23. 18:34
 5/16 anonim ***** válasza:
61%

"Hát ha 35 èves vagy anyudnak semmi köze hozzá, hogy hová mèsz, mikor èrsz oda, stb"

Hihetetlen, hogy egyesek, mint valami sértett, durcás gyerek, mindent támadásnak vesznek.

Közeli hozzátartozók normálisabb helyeken tudják, merre a másik, főleg, ha elutazott. Baj is érheti.

De nem, 2-eske csak hisztizik, hogy semmi köze hozzá, mint az óvodában.

2023. aug. 23. 18:37
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
Én sem értem mi a gond ezzel. Normális helyen a családtagokat érdekli hol és hogy van a másik.
2023. aug. 23. 18:43
 7/16 anonim ***** válasza:
53%
Pedig ez irritáló. A gyerek is aggodhat, mégse szól ha elmegy... Szóval szerintem ne törődj vele, ne jelentkezz. Ne engedd hogy rád akaszkodjon. Már idős vagy ehhez
2023. aug. 23. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
47%
Igen de van egy hatar.. en ha elkoltozok otthonrol annak az az oka hogy ne legyek itt vagy tudjanak rolam mindent/kontrollaljanak, tehat nem orulnek ha zaklatnanak folyton.. tudok magamrs vigyazni meg ok is
2023. aug. 23. 18:58
 9/16 anonim ***** válasza:
94%
Elvileg neki kellett volna írnia, hogy megérkeztek, ha az ő logikájukat nézem. Nálunk úgy van, hogy én is írok, ha valahova odaérek meg ők is írnak, persze hosszabb utazásokról van szó. Szerintem sincs azzal semmi baj, hogy informáljátok egymást, de, ha te nem igényled, hogy írjon, ő ne várja ezt el tőled!
2023. aug. 23. 18:58
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem azzal van bajom hogy szóljak, de ha megteszem akkor vissza is várom. És ne vesse a szememre hogy miért nem hívtam fel mikor ő utazott el..ö ment el minden szó nélkül
2023. aug. 23. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!