Örökbefogadhat az apám? Mit tudok tenni?
Az nem arra vonatkozik utolsó amit belinkeltél hanem h legalább 25 éves fogad örökbe.
Nagykorút már nem fogadnak örökbe árvaházban sem.
Kérdés 26 évesen miért laksz még velük? Honnan tudod ,hogy az az apukád akit gondolsz? Anyád elárulta?
Szerintem pedig bárkit lehet:
- Kit lehet örökbe fogadni?
kiskorú gyermeket
akinek érdekében áll az örökbefogadás
akit örökbe fogadhatónak nyilvánítottak, vagy a szülei hozzájárultak az örökbeadásához.
Nem esik le valóban. Tudod magyar órára se ártott volna bejárni hiszen az alany, állítmány ,tárgy nagyon fontos egy mondatban lásd ez lesz a vége. Mellesleg a válasz ugyanaz, mint a másik felállásban NEM nem fogadhat örökbe!
Kitalált név nem lehet a gyereknek mivel akkor az anyja családnevét kapja max olyat ami családon belül létezik. Ha anyád Nagy Piroska , igazi apád Kiss Géza akkor neked Nagynak kéne lenned vagy valamelyik nagyszülő családneve de semmiképp nem lehetsz Cirmos Pista
8
Az apa neve humbuk az anyakönyvin. Láttam már ilyet.
Szerintem szimplán változtass nevet. Az anyakönyvbe már nem lehet bevezetni szerintem sehogyan. Jobb nem bolygatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!