Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a fiam...

Mit csináljak, ha a fiam rasszista, és ezért is hagyta el az országot többek között?

Figyelt kérdés

Már 2 éve, hogy kint dolgozik a diplomájának megfelelő munkakörben, azt mondta, hogy soha nem fog hazajönni “cigányországba” és olyan helyre járatni a gyerekét ha lesz, ahol cigányok vannak az osztályban, vagy ahol lehetnek cigányok a szomszédban.

Azt mondta, hogy ahol lakik most, az egy jó hely, nyilván vannak rasszok, de semmi gond nincs velük, bár ha megjelenne egy cigány család akkor onnan is elköltözne.

2023. aug. 17. 08:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
18, na, ott tuti van cigány, ugyanis áltsulis osztálytársam cigányhoz ment hozzá, 7 év Anglia után most GC-ben élnek Ausztráliában :D
2023. aug. 17. 11:19
 22/25 anonim ***** válasza:
18%
"Gratulálnék" magamnak, hogy ilyen embert sikerült nevelnem
2023. aug. 17. 13:04
 23/25 anonim ***** válasza:
92%

Jöhet Gyöngyösre is a durandába. Szuper hely az is. Aztán este 11-kor leülhet közéjük a kórház előtt óbégatni is. Még a 2 hónapos gyerek is ott van velük a másik 5-tel együtt.

2023. aug. 17. 14:29
 24/25 anonim ***** válasza:
Remélhetőleg csak mese habbal, amúgy meg hibás nevelés lenne.
2023. aug. 17. 17:05
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Nahát, ez nekem baromi rosszul esik/esne, mert én cigány vagyok és lám-lám, senki se írta azt hogy "tisztelet a kivételnek".

Azok a cigány származású emberek, akikről beszéltek, nem azért viselkednek így mert cigányok.

Azért viselkednek így, mert generációkón keresztül tanulták ezt, és senki se várja igazán tőlük a változást. Mármint a kormány, se a hónuk alá nem nyúl rendesen, se nem szabályoz rendesen semmit.

Ebből így nem lesz változás, én is látom hol hibáznak, azt is látom a kormány hol hibázik, mégse a kormányt küldjük el a pcsába, hanem a cigányokat ostorozzuk, akik soha nem láttak más viselkedési formát a szüleiktől, sose volt biztos megélhetésük, szegregált iskolákba járnak (ha nem hiszed nézz utána) sose voltak elfogadva, soha nem tudtak felemelkedni.

Ezeket a felnőtt cigány embereket valószínűleg már nem lehet megváltoztatni sajnos, a gyermekeknél kellene kezdeni a tanítást, kiemelni a mérgező környezetből őket (ahol valós veszély van),a vidékeken munkahelyeket kell teremteni, nem szabadna mindenért segélyeket osztogatni, mert így ezzel nem a munkakedvet támogatják, az biztos.

Hogy lehet elvárni egy kisebbségtől, akik nyilván (tisztelet a kivételnek...)

sokkal roszabb helyzetben vannak mind anyagilag, mind mindenhogyan mint egy átlag magyar ember, hogy hipphopp változtasson generációs viselkedéseken?

Ehhez egy komoly reform kellene, amit sajnos én nem tudok összeállítani, de hiszem hogy ezért is létezik a kormány, nem?

Amúgy a fiad akkor nem rasszista, csak a cigányokat utálja. Ha tudnád, én mennyi utálatot kapok azért mert cigány vagyok, pedig semmit se tettem, hát szégyelhetnéd magad a fiad helyében is.

Elhiszem azt is, hogy van olyan is, hogy rossz tapasztalatod van cigány emberekkel, és azt sajnálom is. Viszont onnantól fogva inteligencia kérdése az, hogy az összeset utálni fogod, vagy csak azokat fogod utálni, akik direktben neked rosszat tettek.

2023. aug. 18. 10:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!