Mit csináljak, ha a fiam rasszista, és ezért is hagyta el az országot többek között?
Már 2 éve, hogy kint dolgozik a diplomájának megfelelő munkakörben, azt mondta, hogy soha nem fog hazajönni “cigányországba” és olyan helyre járatni a gyerekét ha lesz, ahol cigányok vannak az osztályban, vagy ahol lehetnek cigányok a szomszédban.
Azt mondta, hogy ahol lakik most, az egy jó hely, nyilván vannak rasszok, de semmi gond nincs velük, bár ha megjelenne egy cigány család akkor onnan is elköltözne.
A legtöbb amit tehetsz, hogy vásárolsz egy kis házat valahol Északkelet-Magyarországon, ahol akár hosszútávon, akár üdülés jelleggel élhetsz és ahol tanulmányozhatod a rasszizmus jelenségét, hogy jobban megértsd mi jár a fiad fejében.
Javaslom a következő romantikus településeket: Tiszabura, Tarnazsadány, Tarnabod, Tiszabő, Tiszalök, Csenyéte, Tornanádaska, Mátraverebély, Ózd, Olaszliszka, Gyöngyöspata, Hajdúhadház, Érpatak, Lácacséké, Nyírpilis, Felsőregmec, Szakácsi, Hejőszalonta, Mátészalka, de akad még ezeken kívül bőven hely, ahol az ember jobban megérti, hogy mi a különbség a rasszizmus és a rossz tapasztalat között.
11 - esnek!
Nem a kérdezőnek van konkrétan baja a cigókkal....hanem a fiának.
Miért kéne a kérdezőnek ezekre a sötét településekre költöznie?
A felsorolt falvak nagy részét ismerem.... jártam arra éppen eleget.
Ezek a falvak nem a napfény hiánya miatt sötétek...
Amugy ciganyok nem gyújtottak fel városokat világszerte és nem fosztottak ki boltokat amiért egy drogos bünözőt a rendőrség elintézett.
De itt fekete imádat van
Akik sokkal rosszabbak
Ez nem rasszizmus, bocs. Én is olyan faluban éltem, ahol két cigánytelep is volt.
Hála az égnek, hogy mióta elköltöztem - külföld - nem kell a beszólogatásukat hallgatnom.
Így is hazamegyek Bp-n félórán belül megtalál és ugat, meg kötekszik.
Még szép, hogy utálom a fajtáját, mert egy büdös bnkó.
Jól van 12-es, akkor pontosan érted miért soroltam fel épp ezeket a településeket.
Azért javasoltam a kérdezőnek a személyes tapasztalatszerzést, mert úgy tűnik összekeveri mások hátrányos megkülönböztetését (rasszizmus) a hazai etnoszociális alapú problémák miatti elkeseredettséggel.
Üdv, 11-es voltam.
Most mit böffentettél ide, kérdező?
Ez az ország neve? :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!