Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a fiam...

Mit csináljak, ha a fiam rasszista, és ezért is hagyta el az országot többek között?

Figyelt kérdés

Már 2 éve, hogy kint dolgozik a diplomájának megfelelő munkakörben, azt mondta, hogy soha nem fog hazajönni “cigányországba” és olyan helyre járatni a gyerekét ha lesz, ahol cigányok vannak az osztályban, vagy ahol lehetnek cigányok a szomszédban.

Azt mondta, hogy ahol lakik most, az egy jó hely, nyilván vannak rasszok, de semmi gond nincs velük, bár ha megjelenne egy cigány család akkor onnan is elköltözne.

2023. aug. 17. 08:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
87%

A legtöbb amit tehetsz, hogy vásárolsz egy kis házat valahol Északkelet-Magyarországon, ahol akár hosszútávon, akár üdülés jelleggel élhetsz és ahol tanulmányozhatod a rasszizmus jelenségét, hogy jobban megértsd mi jár a fiad fejében.

Javaslom a következő romantikus településeket: Tiszabura, Tarnazsadány, Tarnabod, Tiszabő, Tiszalök, Csenyéte, Tornanádaska, Mátraverebély, Ózd, Olaszliszka, Gyöngyöspata, Hajdúhadház, Érpatak, Lácacséké, Nyírpilis, Felsőregmec, Szakácsi, Hejőszalonta, Mátészalka, de akad még ezeken kívül bőven hely, ahol az ember jobban megérti, hogy mi a különbség a rasszizmus és a rossz tapasztalat között.

2023. aug. 17. 09:31
 12/25 anonim ***** válasza:
19%

11 - esnek!

Nem a kérdezőnek van konkrétan baja a cigókkal....hanem a fiának.

Miért kéne a kérdezőnek ezekre a sötét településekre költöznie?

A felsorolt falvak nagy részét ismerem.... jártam arra éppen eleget.

Ezek a falvak nem a napfény hiánya miatt sötétek...

2023. aug. 17. 09:41
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

Amugy ciganyok nem gyújtottak fel városokat világszerte és nem fosztottak ki boltokat amiért egy drogos bünözőt a rendőrség elintézett.

De itt fekete imádat van

Akik sokkal rosszabbak

2023. aug. 17. 09:45
 14/25 anonim ***** válasza:
21%
Annyira átlátszó,hogy kamu és csak úszítani akarsz.
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem rasszizmus, bocs. Én is olyan faluban éltem, ahol két cigánytelep is volt.

Hála az égnek, hogy mióta elköltöztem - külföld - nem kell a beszólogatásukat hallgatnom.

Így is hazamegyek Bp-n félórán belül megtalál és ugat, meg kötekszik.

Még szép, hogy utálom a fajtáját, mert egy büdös bnkó.

16/25 anonim ***** válasza:
90%

Jól van 12-es, akkor pontosan érted miért soroltam fel épp ezeket a településeket.

Azért javasoltam a kérdezőnek a személyes tapasztalatszerzést, mert úgy tűnik összekeveri mások hátrányos megkülönböztetését (rasszizmus) a hazai etnoszociális alapú problémák miatti elkeseredettséggel.

Üdv, 11-es voltam.

2023. aug. 17. 09:47
 17/25 anonim válasza:
29%
Nagyon sajnallak titeket rossz tapasztalatokkal, en ciganyok kozt nottem fel, kisgyerek koromtol kezdve kint ment az utcaban a foci, csibeszkedes, vilagosabb volt a borom mar akkor is mint az ovek de nem neztek ki, amikor athivtak magukhoz az a vendegszeretet, hogy voltam 5 eves, 18 kilo, mire hazamentem este mar a 20at utottem. Nekem nincs bajom veluk, sot, epp ezert mert kiskorom ota befogadtak es veluk nottem fel, ha hazamegyek anyamekhoz es talalkozok veluk ugyanugy elbeszelgetunk mint regen
2023. aug. 17. 09:51
 18/25 A kérdező kommentje:
Gold Coast, munkahelyen keresztül.
2023. aug. 17. 11:03
 19/25 anonim ***** válasza:
90%

Most mit böffentettél ide, kérdező?

Ez az ország neve? :-)))

2023. aug. 17. 11:05
 20/25 anonim ***** válasza:
83%
A fiad nem rasszista. Csak elege lett egy olyan Magyarországból, ahol minden fontosabb, mint a magyar ember, ahol a cigány simán halálra verhet bárkit büszkeségből, ugyanez fordítva elfogadhatatlan, mert hát milyen magyar az, aki lesüllyed erre a szintre. Elárulom, van, aki csak azt a szintet érti, ahol ő maga tart. Szomorú, hogy olyan világban élünk, ahol intelligenseknek kell elhallgatni, meg menekülni, hogy a hülyék ne sértődjenek meg.
2023. aug. 17. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!