Személy szerint nem vagyok rasszista, de nem feltűnő, hogy az iskolákban általában a romák csinálják a bajt ?
Össze vissza átkozódnak, ok nélkül neki rontanak a másiknak,
Keltik a feszültséget.
Van normális Roma/cigány barátunk, de ő az egy a 40 közül aki nem akar mindenkit ledöfni egy bottal akire ránézett az iskolában
13-14 éves koromban általános iskola 7-8. osztály jó 25 éve már, de ott is ők csinálták a balhét, fenyegetőztek csesztették a másikat, verekedtek, amit el lehet képzelni...
és valahogy a drága tanárok sehol sem voltak, ha bementek szólni a szülők max annyit mondtak h megbeszélik a szülőkkel...valószínűleg nem merték.
apám 9 éves koromban halt meg, és engem és a hozzám hasonlóakat kik félig szülő nélkül maradtak még jobban csesztettek...
középsuliban már nem voltak odáig nem jutottak el
#5 tudom, hogy vannak olyanok is, én is láttam 1 jólelkűt, de a családja maga volt a fent leírt "cigány"
Volt egy másik gyerek is, de a szüleinek valahogy jó sors jutott, drágább cuccokban járt mint az osztály együttvéve )
Szerintem ez rasszista, mert sok roma, de fehér is ugyanúgy csinálja a balhét, és lehet roma, és fehér is kulturált.
Ez így egzakt. A többi rasszizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!