Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak, ha a fiam...

Mit csináljak, ha a fiam rasszista, és ezért is hagyta el az országot többek között?

Figyelt kérdés

Már 2 éve, hogy kint dolgozik a diplomájának megfelelő munkakörben, azt mondta, hogy soha nem fog hazajönni “cigányországba” és olyan helyre járatni a gyerekét ha lesz, ahol cigányok vannak az osztályban, vagy ahol lehetnek cigányok a szomszédban.

Azt mondta, hogy ahol lakik most, az egy jó hely, nyilván vannak rasszok, de semmi gond nincs velük, bár ha megjelenne egy cigány család akkor onnan is elköltözne.

2023. aug. 17. 08:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
21%
Ott nem volt Black lives matter gyujtogatas fosztogatas?
2023. aug. 17. 09:01
 2/25 anonim ***** válasza:
76%

Hova költözött, hol nincsenek cigányok?😃

Ha "vannak rasszok, de semmi gond nincs velük" a fiad szerint, akkor nem rasszista, csak egyszerűen hülye.

2023. aug. 17. 09:03
 3/25 anonim ***** válasza:
79%

Semmit. Felnőtt, nem?

Egyébként ha tőlünk nyugatra ment, ott még kevésbé tűrik a rasszizmust. Ha talál magának ott is nem tetsző rasszot, őt fogjak előbb kiutálni. Magyarországon van a legtöbb rasszista.

2023. aug. 17. 09:04
 4/25 anonim ***** válasza:
97%
Miért kéne bármit is csinálnod?? Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, a fiadat is beleértve!
2023. aug. 17. 09:05
 5/25 anonim ***** válasza:
92%
Semmit. Valahol látta ezt. Neked ezzel nincs dolgod. Ő a cigányokra haragszik valamiért, ez a traumája. Te ismered, te tudod, hogy gyerekkorától kezdve mik történtek vele. Ha figyeltél.
2023. aug. 17. 09:06
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

Én megértem, hogy nem akar ilyen országban élni.

Gondolom, hogy azért nem bírja a cigányokat, mert koszosak, büdösek, lopnak és tanulatlanok.

2023. aug. 17. 09:15
 7/25 anonim ***** válasza:
27%
Nem tudod, hogy hol lakik?
2023. aug. 17. 09:15
 8/25 anonim ***** válasza:
73%
Kíváncsi vagyok arra a helyre, ahol nincsenek cigók, írd már meg légyszíves.
2023. aug. 17. 09:17
 9/25 anonim ***** válasza:
79%

Te semmmit se.

A fiad nem a rasszokat utálja, hanem kizárólag a cigányokat (amit egyébként megértek...).

De ez nem rasszista, hanem "csak" szimplán idióta.

Idiótának lenni meg a fiad szíve joga...

2023. aug. 17. 09:27
 10/25 anonim ***** válasza:
90%
Mit kéne csinálnod? Ott él, ahol akar. Cigányoktól hemzsegő faluban nőttem fel, tökéletesen megértem.
2023. aug. 17. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!