Gyorsan kérném a válaszokat. A suliba egy gyerek egyfolytába szekál (cigány) nem vok rasszista és am most be megy anyukám fogadó órára és szerintetek ha utána piszkálnak? Mi a fenét csináljak rám jön a fél suli.
Miket mond?
Lennepár elképzelésem egyszer egy segítségből a mondatoktólfügg
Mond ezt:
Most hallgass végig!
Te már megint?
De örulök neked ,van egy jö kis tervem,szerintem barátok lehetnénk,vagy te nem akarod képzeld arra is van egy tervem!
Beszélhetnénk,sosem szerettem a cigányokat de téged egyszerűen rühellek,ezitán is szólogatsz?tudod mit?rendben szólogass,én már kiállok magamért mert egy zseni aki pozítiv értelemben nem olyam szinten van mint te azt tanácsolta hogy ne törődjek vele szószerint sz*rj*am le!
Ugyhogy engem már nem zavar hiába!
Keress más gyereket akin kihúzhatod a gőzt!mert tudom téged is szekáltak ezért vagy ilyen te is de rajtam hiába én már nem törődök vele ugyhogy.....és menj el(monddhatod is meg el is mehetszz)
Azért ne legyél inkább rasszista
Attól még higy a k ellen vagy ne legyél mert a négerek ugyanugy más szinuek
Érted.. :D
Szal ha szereted anégereket ne legyél rasszista
Szia, Kérdező!
Megoldódott a gondod azóta? Hogy alakult??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!