Igazam volt a kajával kapcsolatban vagy én voltam túl szigorú?
A helyzet a kovetkező: 1 éve költöztünk össze a párommal, neki van egy 19 éves fia, együtt élünk, elfogadott engem, jól kijövünk.
Viszont borzalmasan válogatós és lusta is. Tegnap egy kicsit bepöccentem. Szeretek főzni, mindig van itthon meleg és hideg étel is. Tegnap is volt, csak éppen megint nem tetszett neki, ezért úgy döntött nem eszik, majd este jött hozzám, hogy adjak neki pénzt kajára. Én meg mondtam hogy nem, van itthon étel, ha nem tetszik a sülthús tetején lévő zöldség, akkor szedje le. Az meg neki nem tetszett és megsértődött, majd átment a mamájához enni, ahol jól kipanaszolta magát, mert a mama felhivott, hogy miért nem adtam pénzt a gyereknek és amúgy is utálja x zöldséget, ne főzzek olyat. Szerintem meg amúgy, egyrészt ehetett volna hideget, ha ennyire nem jó semmi, másrészt van zsebpénze, és akkor menjen vegyen abból. De azt se hajlandó, mert amúgy a lehető legdrágább laptopra gyűjt úgy, hogy nem akar nyári munkát dolgozni, egyáltalán nem akar dolgozni semmit, egész nap csak gépezik, és a családtól gyűjti be az árát ilyen olyan alkalmakkor. 1000 forintról lett volna szó.
Most én toltam túl? Sztem nem.
Pénzt nem adtam volna, egy 19 évest már nem tömök pénzzel, de eleve nem főztem volna olyat, amit nem eszik meg, ha tudom hogy ott eszik. Más, ha nem tudok róla, csak beesik, akkor toll a fülébe.
Nálunk a családban nem szokás olyat tenni a másik elé, amiről tudom hogy nem szereti. Jöhetnek a kövek.
Miért kell egy 19 éves válogatós kölyökre külön főzni? Ő nem tud magának kaját készíteni, vagy mi a fsz? :D
Főleg, hogy van hideg étel is.
Öcsém 9 évesen sütött magának pl virslit, ha nem felelt meg, ami otthon várta.
31-es, ha olyan lenne a gyerek, aki minden szarra finnyál, akkor te is hlyét kapnál, hogy nem tudsz mit főzni, mert semmi nem jó neki, és hidd el, egy idő után leszrnád.
Öcsém pont ilyen volt, mint a szóban forgó kamasz, szóval nyugi, mi sem főztünk neki külön, csak mert nem eszi ezt-azt. Ezt sem, így sem jó úgy sem.
1. ha éhes, eszik
2. akkor csinál magának, ha mindenre húzza a orrát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!