Mit tegyek, hogy normális kapcsolatom legyen a kajával?
Figyelt kérdés
Régebben mikor volt rajtam felesleg evészavarom lett. Egyik nap éheztettem magam aztán mindent bezabáltam. Kb fél éve sikerült életmódot váltanom, rengeteget edzettem, odafigyeltek és lefogytam. Azóta gyorskaját se láttam, de a múltkor elmentünk haverokkal mekibe. Én is ettem mindent, mondtam H nem egy burgertől fogok elhízni. Aha. Másnap olyan bűntudattal ébredtem, hogy az utána lévő napokban mindent kihánytam. Mikor anyum bejelentette, hogy szülinapomra étterembe megyünk konkrétan elsírtam magam. Nem ettem vészesen sokat de megint rosszul vagyok. Annyira elegem van és nem tudom mit csináljak.2021. aug. 3. 16:11
1/5 anonim válasza:
Hiába hánytál, a tegnapi mekis kaja már régen nem a gyomrodban volt. Pszichológust erősen javaslok. Itt kezdődnek a durvább részek, előzd meg.
2/5 anonim válasza:
Az evészavarod nem múlt el, már akkor pszichológushoz kellett volna menni, de most sem késő.
3/5 anonim válasza:
Ez ugyanolyan függõség mint bármelyik drog vagy alkohol. Te már leszoktál, de még nem tudod helyén kezelni. Ez olyan mintha egy ex alkoholistát elhívnák egy hatalmas ivászatra. Jogos a félelme hogy az eddigi munkàja kárbavész és visszaesik. Azért van benned bûntudat mert nem bízol õnmagadban.
4/5 anonim válasza:
Szia! Ha szeretnéd, tudok küldeni étkezési zavarokhoz kapcsolódó munkafüzetet, ami segíthet, szerintem sem gyógyultál meg teljesen. Ha van rá keret, pszichológus is jól jöhet, ne várd meg amíg durvább lesz.
5/5 anonim válasza:
Pszichológus, mert nem vagy gyógyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!