Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen terapeutahoz kell...

Milyen terapeutahoz kell elmennünk? Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés

Van egy 8 hónapos babánk, aki nagyon sír/hisztizik öltöztetésnél és ha valami nem úgy van ahogy ő akarja.

Pl elveszem tőle a távirányítót(mert felvette maxra a hangerőt, ami persze véletlen).

Néha az etetésnél is. (Tapszeres mivel amikor nem volt elég tejem teljesen ki volt és azóta elutasította a cicit.)

Az összes adagját egyszerre eszi meg,mert ha megakarik állni bufizni akkor utána nem fogadja már el. Az eleje óta ez van.

Anyás ami szerintem normális dolog és az is hogy sír amikor "nem az van amit ő akar".

De a párom szerint ez nem normális( mivel őt sem így nevelte az anyja, hagyta sírni azért is lett ilyen szerintem...)

Szóval ő hagyná sírni ami amúgy nem megoldható mivel nagyon erősen sír és nem vesz levegőt és igyis van szívzöreje, illetve nagyon köhög utána ha hagynánk sírni. (Devenyen tapasztaltuk ki,pedig nem sokáig hagytuk csak 2 percig max.)

Igen, kórházban is megmondták hogy ő a leghangosabb és az unokatestvére sírása a mi gyerekünk mellett madárcsicsergés.

Szóval párom szerint sokat sír, bár szerintem nem igaz mert én vagyok vele egész nap itthon.

Azt mondta nevelési tanacsadohoz vagy valakihez el kell menni mert ez nem normális.

Szerintetek sem az?

Ennyire baj ha felveszem ha sír?

A gyerekeknek kell a bizalom, nem hagyhatom sírni egesznap.

Raszolok, nem hagyok mindent rá de ölbe altatom, hajnalba 2 hete átjön hozzánk aludni mert kisagyba nem alszik vissza, ami engem nem zavar kell a testi közelség. Eddig szépen aludt a szobájába.

Rosszul nevelem?

A párom nem eteti,nem pelenkazza, nem altatja el,nem öltözteti mert neki kényelmetlen...szóval nagyon nem veszi ki a részét de szerinte rosszul van nevelve.

Újszülött kora óta a nappaliban aludtam a gyerekkel mert őt zavarja, utána a gyerek szobájába egy matracon. (cumizas, nyugosseg-hasfájás miatt az elejen)

Milyen szakemberhez lehet elmenni aki elmondja hogy az én nevelésében van a hiba,vagy van valami baja a gyereknek mert sír(100% h nincs), vagy a párom "nem normális"??

2023. aug. 9. 20:27
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy meghallgattatok és hogy írtatok.❤️

Ha nem fog változni rövid időn belül a helyzet akkor biztosan külön fognak válni útjaink.

Nekem mindenem a gyerekem❤️

2023. aug. 9. 22:50
 32/44 anonim ***** válasza:
100%
Már rég dobtam volna havi pár alkalom,plusz nyee nem hordok gyűrűt,hiszti ha jól érzed magad közben egy lusta p..cs. ne haragudj,de hülye vagy hogy eddig nem hagytad el. Én már rég dobtam volna mindegy milyen "ritkán" paraszt. Mellesleg a havi pár alkalom nem ritka...
2023. aug. 9. 23:13
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
Szeparációs szorongásnak hívják, amin most a babád átesik. Nézz utána neten mit jelent, mivel könnyítheted meg Neki és Magatoknak!
2023. aug. 10. 01:25
 34/44 anonim ***** válasza:
39%
Pár hónap aztán " kinövi " akár ezt a korszakot.
2023. aug. 10. 01:30
 35/44 A kérdező kommentje:

Tudom azt is hogy szeparacios szorongása van, már 6,5 hónapos kora óta. + Fogzas, + időjárás, + oltás.

Hidd el mindent megteszek, hogy a gyerekemnek jobb legyen és teljes mértékben nézve van az igénye.❤️

De még igyis van amikor nem tudok mit tenni ha sír, pl oltozesnel, vagy ha a nagykadba bele ültetem a székbe hogy letudjam obliteni a haját.

Éneklek neki, az apja szajharmonikaz és néha segít néha nem,épp milyen kedve van.

2023. aug. 10. 07:48
 36/44 A kérdező kommentje:

Ami még gond, hogy feszes picit, hiába mindent szépen csinál, ködben forog, kúszik, mászik, térdem, azért érezhető a feszesseg.

De a devenyeshez nem tudunk menni mert annyira sír,hogy utána nagyon csúnyán köhög.

Így csak mindig rá néz a devenyes, de nem masszírozza úgy ahogy kéne.

2023. aug. 10. 07:55
 37/44 anonim ***** válasza:
81%

A férjed akarta ezt a gyereket? Mert a leírtak alapján csak trófeának kellett neki, hogy verhesse a mellét, ő tud gyereket csinálni, ezért FÉRFI.

A valóság ezzel szemben az, hogy egy idióta, akinek sohasem szabadna nemzenie, mert semmit nem segít, cserébe kritizál.

Nem tudnék ilyen emberrel együtt élni, főleg, mivel ez csak rosszabb lesz, pláne, ha kitalálja legyen még egy gyerek (az ilyen simán, neki csak egy élvezés).

2023. aug. 10. 09:26
 38/44 anonim ***** válasza:
84%

Nem is a férjed, már olvasom.

Amúgy aranyból van a frka, hogy eltűröd neki ezeket???

2023. aug. 10. 09:29
 39/44 A kérdező kommentje:

Mindketten akartuk igen.

De több gyerek nem lesz, nem szeretnénk.

2023. aug. 10. 11:21
 40/44 anonim ***** válasza:
39. Ez eddig a legokosabb döntésetek.
2023. aug. 10. 11:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!