Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a legnagyobb sérelmed ,...

Mi a legnagyobb sérelmed , amit a saját apádtól szenvedtél el?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 14:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

20 éves voltam, otthon laktam, de dolgoztam már x éve főállásban, előtte gimi alatt pedig diákmunkákat vállaltam. A pénzt félretettem, nagyon szorgalmasan gyűjtöttem, volt már néhány millió forintom.

Azt mondta egyszer hogy várja, hogy meghaljak, hogy örököljön.

Azért is fájt nagyon, mert addig úgy volt bennem hogy ő az én apukám, aki szeret, aki a világon a legjobban szeret, és mindig azt mondta hogy senki más nem fog szeretni. Úgy voltam vele, hogy ha ez a maximum amit kaphatok, akkor inkább semmit nem kérek.

2023. aug. 8. 18:26
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szomorú amiket írtatok, csak annyit szeretnék hozzátenni hogy sajnálom, és remélem sikerül(t) feldolgozni ezeket. 🫶😓
2023. aug. 8. 18:28
 23/40 anonim válasza:
88%
Talán az, hogy úgy mond "szem ellenző" van rajta.
2023. aug. 8. 19:10
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem, én nem tudtam feldolgozni. Azért írtam ki a kérdést mert kíváncsi voltam mással milyen volt az apukája és hogy nem vagyok egyedül azzal,hogy rossz apa jutott. Amúgy azt ha sosem volt apám és sosem foglalkozott velem és sosem szeretett azt nem lehet feldolgozni szerintem és sajnos nekem ez kihat a párkapcsolatokra is.
2023. aug. 8. 19:49
 25/40 anonim ***** válasza:
89%

Mindig is a tulajdonaként kezelt, csodálom, hogy egyáltalán iskolába elengedett, ha már máshova nem. Csak az érdekelte, hogy mindenből kitűnő legyek (ami irreális, és nem is valósult meg), bele akart préselni egy képzeletbeli Ideális Gyerek képébe nem törődvén azzal, hogy saját személyiségem, saját érdeklődési köreim, saját képességeim vannak, amik nem illenek bele ebbe az öntőformába. Sosem volt lehetőségem kibontakozni, mindig azt kellett tennem, amit mások elvártak tőlem.

A mai napig féltékeny, ha csak szóba merészelek állni egy hímnemű személlyel, ami persze rányomta a bélyegét a férfiakkal való kapcsolatomra. Plusz olyan szinten paranoiás, hogy klinikai kezelésre szorul.

Azok közé tartozik, akik meg vannak győződve arról, hogy ha üvölteni kezdenek, minden vitában automatikusan igazuk lesz. Rendszeresen addig üvölt, míg sírva nem fakadok, ezen felül úgy viselkedik, mint egy négyéves óvodás: mindennek úgy kell történnie, ahogy ő akarja, különben irtózatos hisztit csap vagy egy hétig csendkúrázik. Milliószor kívántam, hogy inkább pofozzon fel, az gyorsabb és kíméletesebb, mint a menetrend szerinti jelenetei.

2023. aug. 8. 20:36
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Amikor terhes voltam a férjem elhagyott. Megcsalt stb. Majd miután megszulett a gyermekem a haverjával jól kirohogtek, és hozzátette hogy mindig is tudta hogy milyen ember. Ez engem nagyon szíven ütött, legszívesebben most is bognek, hogy a nyomoromon gúnyolódott. Azt hitte hogy sosem jön helyre az életem és örökre O fog bennünket eltartani. Ez nem így lett, bosszúból mire a gyerek egy éves lett lett egy jó munkahelyem és vettem egy lakást, azt nem tudja hogy gyakran eheztem azért hogy össze tudjam gyűjteni a beugrot a hitelbe és hogy a gyermekem ne szenvedjen semmiben se hiányt. Vissza is nyertem hamar az alakom. Majd amikor megszületett az új hazassagombol a második gyerek csúfolt hogy kövér maradtam. Úgy szerettem volna elmondani hogy azért mert már megtehetem azt hogy nekem is jut étel és nem a szar vajas kenyeret kell mindig ennem
2023. aug. 8. 21:26
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb sérelmem, hogy anyagilag kisemmizte az egész családot. Igazi élősködő volt mindig is.
2023. aug. 8. 21:39
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
Fizikai bántalmazások, verések. Italozás által többnyire.
2023. aug. 9. 01:01
 29/40 anonim ***** válasza:
66%
17: Azért szerintem egy egyszeri ilyen alkalom nem olyan szint ami úgymond kihatással lenne az egész életedre.
2023. aug. 9. 04:14
 30/40 anonim ***** válasza:
60%
#29 Szerintem meg ezt ő tudja és érzi, hogy ez mennyire lett kihatással az életére, nem te.
2023. aug. 9. 06:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!