Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a legnagyobb sérelmed ,...

Mi a legnagyobb sérelmed , amit a saját apádtól szenvedtél el?

Figyelt kérdés

2023. aug. 8. 14:09
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
95%
Az, hogy nem szeretett és verbalisan bántalmazott míg el nem költöztem otthonról.
2023. aug. 8. 14:16
 2/40 Metionin ***** válasza:
99%
Hogy sosem védett meg, amikor anyám bántott. Egyetlen szavába került volna de csak kiment a szobából.
2023. aug. 8. 14:22
 3/40 A kérdező kommentje:
Az enyém kisemmizett, sosem foglalkozott velem.
2023. aug. 8. 14:29
 4/40 anonim ***** válasza:
91%
Az, hogy folyamatosan szégyenkeznem kellett miatta. Alsó tagozatosként sokat foglalkozott az öngyilkosság gondolata, mert gyerekként nem tudtam mit kezdeni azzal, hogy ez nem az én hibám.
2023. aug. 8. 14:29
 5/40 anonim ***** válasza:
58%

Kamaszkoromban egy szekrényben pakoltam és mikor be akartam csukni, úgy tett poénból, mintha rá akarna csapni a szekrényre. Elsőre mondtam, hogy haha nagyon vicces, másodjára viszont belenyilallt a lábába a fájdalom, és ahogy poénkodott, lendületből nekiesett a szekrényajtónak, ami eltörte a mutatóujjamat.

Persze nem direkt csinálta, meg milliószor bocsánatot kért, de nekem rohadtul fájt és el is volt intézve a nyaram hátralévő része a gipsz miatt.

2023. aug. 8. 15:00
 6/40 anonim ***** válasza:
98%
Alkoholistaként tönkre tette az egész családot.
2023. aug. 8. 15:06
 7/40 anonim ***** válasza:
62%
Miért van az 1-es lepontozva?
2023. aug. 8. 15:16
 8/40 anonim ***** válasza:
89%
Amikor 6 évesen közölte velem a telefonban hogy soha többé nem fogom látni.
2023. aug. 8. 15:22
 9/40 anonim ***** válasza:
92%

A piát választotta a családja helyett. Tudni kell róla, hogy agresszív, kötözködő, ha iszik, sokszor vert bucira a családból mindenkit, még a saját anyját is.

Azt hittem egész életemben, hogy azért nem áll le, mert egészen egyszerűen nincs ereje hozzá. Aztán egy éve egyik pillanatról a másikra eszméletlenül besárgult, két hetet volt intenzíven, majd kézhez kapta a leletét, ami szerint előrehaladott májzsugora van. Megmondták neki, hogy ha még egyszer iszik, meghal. Azóta egyetlen cseppet se. 40 év napi szintű piálás után absztinens egy éve. Francokat nincs ereje, csak mi nem voltunk elég erős érv..

2023. aug. 8. 15:42
 10/40 anonim ***** válasza:
11%

Az egyes azért van lepontozva mert hülyeséget irt.

Nagyon sokat veszekedett anyukámmal, és ezért összeomlott.

2023. aug. 8. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!