Miért uralkodik ennyire az anyám felettem?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok és már nem bírom tovább. Eddig mindig azt csináltam amit ő helyesnek tartott, mert ha nem azt tettem akkor mindig azt éreztette velem hogy cserben hagyom, vagy hogy hibát követek el a saját döntéseimmel. Elvárja, hogy anyagilag független legyek, de eddig sose volt módom ezt megtapasztalni, mivel eddig suliba jártam, így csak részmunkaidőben tudtam csak dolgozni, piti pénzért, és hónap végén mindig rákényszerülök segítséget kérni, mivel nem jövök ki a kicsi pénzemből. És most is csak részmunka időben tudok csak dolgozni mert, elkezdek egy tanfolyamot.(amit szintén nem én választottam, mert azt is anyám döntötte el.) Elvárja hogy mindig ott legyek neki, hogy kibőghesse rajtam magát a csávója miatt (akit több éve el akar hagyni csak nem mer mert attól fél hogy egyedül hal meg) és sokszor úgy viselkedik mintha én lennék a pszichológusa. Az én problémáimat fél füllel meghallgatja, de igazából leszarja. Elvárja hogy mindig segítsek neki és vigyázba álljak ha hív vagy megkér valamire. Rám van szállva, napi ötször felhív, nem lehet tőle szabadulni. Nem mondhatom el neki hogy kell az hogy egyedül legyek mert akkor végig van sértve. Ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, végtelenül erőszakos, és addig mondja a magáét ameddig úgy nem lesz ahogy ő akarja. Nem tudom mit csinálhatnék. Ja és tegyük hozzá hogy kb 16 évesen teljesen magamra hagyott, hogy a párjával éljen, mert "neki is kell legyen élete", csak pénzelt engem és heti 1szer meglátogatott. Most meg hogy idősebb vagyok nem akar leszállni rólam. Mit tehetnék?2023. aug. 8. 09:20
22/22 anonim válasza:
Míg engeded neki addig ez lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!