Mit tennétek ha a 17 éves lányotok egy 16 éves fiútól terhes lenne és megakarják tartani?
"Engem 37, 48 évesen fogadtak örökbe."
48 évesen? Kizárt. De 18 évesen se ugyanis csak és kizárólag kiskorú lehet örökbefogadni.
61es kezeltesd magad..agyadra ment a vihar? Vagy már van internet Lipótmezőn?:-D
Remélem azért hogy te akkor se válnál el ha bántalmazó kapcsolatban élnél, hiszen nem lennél igaz ember.
66os könnyen mondod hétvégi apukaként...hányszor voltál táppénzen, hányszor virrasztottál a gyerekkel, hányszor kellett programot(akár évek óta tervezettet) is megmondani a gyerek miatt? Vagy volt olyan hogy hirtelen kellett kifizetnek 150 ezret szemüvegre vagy 600 ezret fogszabályzásra? Persze, tudom lehet a gyereket a kukából is etetni nem kell neki a minőségi ellátás.
Arra meg külön büszke lehetsz hogy öregen kevesebbet értél el mint sok 25-30 éves. Gratulálok.
68as: értem, tehát ezért kuldenéd kuretre a fiatal lányt, mert nyilván alkalmatlannak tartod arra, hogy az általad felsoroltakat véghezvigye. Hadd gratuláljak én is ehhez a világnézethez. Nehogy már ugy allitsd be, hogy egy gyerek alapuzemmodban beteg, és nem lehet végig csinálni az ilyen ritka alkalmakat?
Ki beszélt arról, hogy én büszke lennék arra, amit elértem? De nehogy már bárki ki mérje jelenteni azt, hogy itt csak az egzisztenciával rendelkezőknek lehet gyermeket vállalni. Milyen alapon döntik ezt el?
szerintem egy hétvégi apuka szájából poénos a gyereknevelés kifejezés..tudom borzasztó nehéz neked hiszen kéthetente másfél egész napot ott van a gyereket, ez pont ugyan az int ha az én 16 éves lányom 0-24ben a nyakamra szülne. Jaaa nem bocsánat.
Könnyű úgy pattogni hogy te kényelmes oldalon vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!