Mennyi pénzt kértek el a dolgozó, de otthon élő gyerektől?
Azokat kérdezném akik nem tehetik meg hogy ne kérjenek pénzt vagy bevásárlást a gyerektől.
Ebben a nagy drágulásban mennyit kell adnia?
Konkrét számokat tudtok írni?
Mert én olyan túlzás pénzeket hallottam amennyit elkérnek azok akikkel beszéltem..
Kíváncsi lennék mennyit gondoltok még reálisnak
Tőlem anyuék havi 250 fontot kértek. Ebben benne volt minden. Kaja, rezsi. Csak a ruhát kellett vennem. Pár évvel később amikor a barátnőmmel összeköltöztem, az összes pénzt amit adtam nekik évekig, visszaadták, hogy legyen mivel elkezdenem az életet. Voltaképpen végig gyűjtötték nekem. De én azon kívül, hogy minden hónapban odaadtam a fontot, sokszor csinálrtam nagy bevásárlást, vagy amikor elromlott a mosósgép, én vettem egyet. De még így is sokat köszönhetek nekik.
29/F
Köszönöm.
Én odaadni nem tudom neki majd de nem tudom mennyit nem túlzás elkérni.
Eddig apjától gyerektartást kaptam viszont az nagyon szép összeg volt
"Én odaadni nem tudom neki majd de nem tudom mennyit nem túlzás elkérni."
Olyan mindegy ki mennyit ad, meg ki mennyit kér. Van, aki semmit, van aki havi 80e-t. Tökmindegy, mert a te anyad annyit kér majd, amennyit ő jónak lat. Te meg vagy elfogadod és oda adod, vagy elkoltozol
Én vagyok az anya.
Egyik a gyt 80 000 forint volt meg a családi.
Valaki azt mondja ezt az összeget kérjem el mert ennyi esik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!