Mit lehet ez tenni ha egy 25 éves dolgozó nem hajlandó beleadni a rezsibe?
Nem adnék én se haza. Vennék külön minihűtőt magamnak. Később elköltöznék.
Az én testvérem is ilyen volt. Akármit mondtam, anyám nem akarta kitenni. Legyenek boldogok együtt.
Ha viszont az anyád nem akarja tartani tovább, akkor ki kell jelenteni a lakcímetekről, kitenni a cuccait, zárcsere, és viszlát.
Hatoska #6!
Ezt ugye te sem gondolod komolyan???
Vegyük szépen sorjában a badarságaidat: "Amíg nem költöztet a szobájába egy menyecskét, nem hiszem, hogy az ő vízhasználata, meg a valószínűleg nem nagy lakás fűtéséből az ő szobája vinne el rengeteg pénzt."
Tudod, sok kicsi sokra megy! Emelkedtek az árak és még emelkedni fognak. Nem a teljes rezsit kérik tőle, hanem azt amit elfogyaszt!
"...de amúgy ha 25 évesen nincs ingerenciája sem elköltözni, sem besegíteni, az nem csak az ő hibája."
Hát kinek a hibája???
"Csak mert én speciel többet keresek, mint a szüleim, de amikor otthon laktam két hónapot kényszerből, akkor sem engedtek semmibe beszállni.."
A kérdésben szó sincs ilyesmiről, az öcsitől elvárnák, hogy ő is beszálljon a rezsibe! Tudsz olvasni? Írt, hogy az Anyja EGYEDÜL nevelte fel őket. Van fogalmad róla, hogy ez milyen nehéz????? Főleg most...minden iszonyat drága!
"a házimunkát csináltam meg mindig.."
Jaj, egyem a szívecskédet..ugye nem fárasztottad le magad? Az otthoni teendőkben rezsi ide vagy oda, MINDENKINEK részt kell vennie. Ez egy alap dolog. Az, hogy te elmostál néhány tányért, nem lett a gázszámla kisebb, és a bolti cuccokat sem ingyen hozták neked.
"Te mennyit segítesz anyagilag, miben és miért?" Látom a kérdést sem olvastad el rendesen:
"én segítek anyagilag legtöbbet".
25 éves, tehát már javában felnőtt emberről van szó! Igenis fizessen a számlákba!
Aki pedig azt írta, hogy minek szül gyereket az olyan, aki aztán pénzt kér tőle: A szülőnek nem kötelessége élete végéig pesztrálni a gyereket, főleg ilyen nagyképű bemutatgatós kis sz@rházit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!