Mit lehet ez tenni ha egy 25 éves dolgozó nem hajlandó beleadni a rezsibe?
Figyelt kérdés
3 Man lakunk egy házba anyumnak én segítek anyagilag legtöbbet viszont öcsémmelcnehezen bírunk mivel nincs a apánk egyedül nevel ésesanyám minket öcsém nem hajlandó pénzt adni a kaszába kinevet minket sőt volt olyan hogy édesanyámnak bemutat hogy ő viszont nem fog adni mindig azzal jön hogy az éndolgom csak beleadni a költségekbe,mit lehet ilyenkor tenni?2022. okt. 10. 16:46
21/24 anonim válasza:
Amúgy ugye tudjuk, hogy ez a mamahotelesdi egy pszichológusok és szociológusok által is vizsgált kérdéskör, amelyben ráadásul nincs két egyforma eset, két egyforma családi dinamika és két egyforma ember, egy picit bonyolultabb annál, mint hogy a kérdező által adott minimális információból bárki feje felett pálcát törjünk vagy szélsőséges ítéletet mondjunk? Tudom, hosszú mondat volt, de én hiszek abban, hogy holnapra minden válaszoló ki tudja bogozni.
22/24 anonim válasza:
Te meg megosztasz egy privát üzenetet publikusan, neked akkor a féregség a küldetésed. De nem baj, legalább publikusan is látják, hogy mennyi infó hiányában, milyen könnyelműen bíráskodtál, rágalmaztál, ennek fényében lehet értékelni a válaszaidat. Ne aggódj, már csak magadat tudod minősíteni.
23/24 anonim válasza:
Senki sem kerte, hogy irogass! Te maniakus!
24/24 anonim válasza:
Mehetne, amerre lát.
Főleg, mivel bunkó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!