Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy szülő a...

Az normális, ha egy szülő a középsuli utolsó évéig beköti a füzeteit és felírja rá az adatokat?

Figyelt kérdés
Tehát pl Kovács József 12.B Matematika.
2023. aug. 1. 13:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
19.: A 4.-es hozzászóló vagyok, és abszolút nem biztos, hogy kedves gesztus... Az enyém megcsinálta automatikusan, hogy aztán a mai napig azt vágja a fejemhez, hogy ő mekkora cseléd, én meg milyen lusta, önállótlan, életképtelen izé vagyok kb.
2023. aug. 1. 21:50
 22/27 anonim ***** válasza:
68%
Ha szívesen csinálja nincs ezzel gond.
2023. aug. 2. 01:20
 23/27 anonim ***** válasza:
83%
Már felsőben sem kötögettem a füzeteimet meg könyveket. Minek? Semmi értelme, attól nem lesz strapabíróbb, mert rajta van az a nylon vacak, de legalább kib. fél délutános elfoglaltságot jelent :D
2023. aug. 2. 08:53
 24/27 anonim ***** válasza:
86%

19-es, a lószrt apró kedves gesztus - a mártír, kontrollmániás szülők ilyenek ált., akik aztán szeretik a fejedhez vágni, mekkora szr vagy, amiért "még ezt sem csinálod meg".

MIT? Miért KELL nylonba rakni egy könyvet? Semmi értelme, de ha neki jó, akkor csinálja, engem már felsőben sem érdekelt a könyvcsomagolás, mert tök felesleges időtöltés.

2023. aug. 2. 08:56
 25/27 anonim ***** válasza:
78%
A "könyv csomagolás" arra jó, hogy ha bármi ráborul, akkor ne menjen a komplett könyv a kukába. Nem véletlen "nylon vacakkal" kötjük be a könyveket és füzeteket. Ha valakinek ez nem egyértelmű, hát sajnálom.
2023. aug. 2. 10:49
 26/27 anonim ***** válasza:
35%
Kicsit OFF de mi az, hogy beköti a füzeteit?
2023. aug. 2. 20:28
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
26.: Befóliázza, becsomagolja. Ha elolvasod a kommenteket, akkor tudod.
2023. aug. 2. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!