Normális egy középsulis fiú anyukájától, hogy mikrofibrás nejlonharisnyanadrágot ad gyermekére?
A kérdés értelmezhetetlen. Fogyatékosról van szó, hogy 'ad rá gyermekére" - egy 17 éves emberre?
Caius Iulius Caesar 17 éves korában hadsereget szervezett.
Térjetek már észhez, emberek!
És ha a fiú szereti hordani?
Ekkora gyereknek már nehéz megmondani mit vegyen fel. Én lány vagyok, nekem természetes, hogy felveszek harit, ha fázom, de ahogy elnézem a fiúkat, többen hordanak, mint azt gondolnánk. Ciki vagy nem ciki nekik, ez van.
a hideg ellen már rég feltaláltak a valóban meleg és férfinek is alkalmas jégeralsót
A mikroszál egy anyagfajta, rengeteg dolog készül belőle, pl férfi alsó is. A harisnya pedig előbb volt férfi ruhadarab, mint női :) persze vehetne fel jégeralsót vagy aláöltözetet, de ezek viszonylag vastagok, nem biztos, hogy kényelmes a nadrágja alatt. A harisnya vékony, viszonylag meleg, nem izzad bele.
Ne lovagolj már ezen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!