Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az normális, ha egy szülő a...

Az normális, ha egy szülő a középsuli utolsó évéig beköti a füzeteit és felírja rá az adatokat?

Figyelt kérdés
Tehát pl Kovács József 12.B Matematika.
2023. aug. 1. 13:11
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%
Én bekötöttem magamnak, de megkértem anyut, hogy írja rá a nevemet és osztályomat egy csomó etikettre. Nagyon szépen ír nyomtatott nagy betűkkel, én meg úgy, mint egy ovis.
2023. aug. 1. 13:59
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem kérték, még általánosban sem rémlik, hogy külön kérték volna a fedést. Egyedül az ellenörzőt volt kötelező fedni de arra meg jó volt a sima tok, ami nem ragasztóst, belülről én kitöltöttem az adatokkal és kész.

Könyveknél meg nem foglalkoztak semmivel. Név jó volt, ha bele volt írva, hogy ne keveredjen el. De hogy be volt-e fedve vagy sem az senkit sem érdekelt.

Mondjuk volt nálunk egy srác, akit felszólítottak órán, hogy mondja meg a megoldást (félév után) és akkor csomagolta ki a könyvét a gyári fóliából, na az érdekelte a tanárt.

2023. aug. 1. 14:02
 13/27 anonim ***** válasza:
26%
A szülő a saját füzeteit köti be ?
2023. aug. 1. 14:14
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
nem
2023. aug. 1. 14:14
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

Magamból kiindulva nem tudom elképzelni a helyzetet.

Nekünk gimiben kivétel nélkül könyvtári könyveink voltak. Elvileg tilos volt bekötni/matricázni. Volt olyan, amit már az előző gazdája rakott rá borítót, stb. Én alapból haza se vittem őket, mind a szekrényemben vagy a koliban volt

A spriál füzeteket meg mégis ki a gyász köti be...?

2023. aug. 1. 14:38
 16/27 anonim ***** válasza:
58%

Normalis.

Nalunk minden fuzet bekotve barna csomagoloba majd az kidekoraltak (rajz, festes matrica barmimas) 😁 kiskoruktol ez volt a meno h nekik full egyedi a fuzet!

Alt tematikus volt a minta a kemian uvegcsek pericsesze kepletek molekulak ... A matekon primszamok megoldo keplet egyenletek. A torin evszamok esemenyek rajzok. Stb..

A nagylany egyetemista neki is bekotottem majd kidekoralta meno lett! 😁

2023. aug. 1. 15:12
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor, ha a gyereke megkeri, mert utalja csinalni, mindig ronda lesz. De nem magatol.
2023. aug. 1. 17:14
 18/27 anonim ***** válasza:
72%

Nem ertem, hogy aki szerint ez biztosan nem normalis, az ezt honnan veszi? Ismeri mindenki hatteret? Tudja a kerdezo pontosan kinek a fuzeteirol beszel, kinek az anyja vagy apja vagy milyen az a gyerek.

Annyi helyzet lehetseges, amikor ez normalis lehet. Es persze ugyanannyi, amikor nem normalis.

2023. aug. 1. 18:55
 19/27 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem aranyos dolog. Feltéve hogy nem azért csinálja meg mert Pistike szarik rá, hanem szimpla kedvességből. Ennyi erőből az is beteges, ha édesanyámnak segítek valamiben, csak mert ő is meg tudná csinálni magának? Attól hogy valaki már nem életképtelen 2 éves, még be lehet neki segíteni, és egy diáknak mi másban segítsen az ember, ha nem az iskolás dolgokban? Hihetetlen számomra, hogy az ilyen apró kedves gesztusok is bizarrak sok embernek, merthogy "már x éves független emberről beszélünk, meg tudja csinálni magának".
2023. aug. 1. 21:04
 20/27 anonim ***** válasza:
47%

19.

Nem a segítség bizarr. A családtagokat segíteni kell, ez alapértelmezett.

De egy végzős könyvének a befedése számomra értelmezhetetlen.

2023. aug. 1. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!